Tulipanene og jeg

Hei, fine venner!

Tenk at det allerede er mai måned! Ja dette året kom rasende fort altså – litt som et godstog som hadde det fryktelig travelt – så travelt at jeg ikke rakk å sprette på i farten.

Jeg ble veldig mye dårligere i høst – derfor denne lange «juleferien» ;)

Jeg har siden slutten av 1990-tallet også hatt diagnosen migrene, men anfallene har forverret seg de siste årene. Jeg har også slitt med sterke ansiktssmerter, noe jeg trodde hadde med ME´n å gjøre. I høst ble det så ille at jeg fikk time hos en professor og overlege i nevrologi som er spesialist på hodepine og migrene, ansiktssmertene er også migrene. Jeg har kronisk migrene (ICD-10 kode G43.3, ICHD-3 beta kode 1.3) og får nå behandling med botox i skuldre, nakke, hodebunn og panne hver 12. uke, annen profylaktisk behandling og anfallsmedisin (nesespray og sprøyter). Behandlingen fungerer veldig godt, men slike runder tærer hardt på kreftene.

Nå ser det endelig ut for at formkurven peker litt oppover – og ingenting kjennes bedre enn det.

Det er et stykke til mitt «normale» funksjonsnivå…, men jeg tar et steg av gangen.

Jeg synes det passet med noen bilder av tulipanene jeg satt ned som løker i høst. Vi har liksom ligget «i dvale» nesten like lenge…

Nå strekker vi oss mot solen, både tulipanene og jeg. GOD VÅR, fine venner 

6 comments on “Tulipanene og jeg

  1. Kjekt «sjå» deg
    Klem

  2. Hyggelig å lese oppdateringen din :)

  3. Jeg ønsker deg alt godt og håper du reiser deg igjen, sammen med vårblomstene :)
    Stor klem

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.