Synåletui med magnetiske evner… Den perfekte duppeditten!

Hvem har ikke opplevd…

…å miste nåler ufrivillig på gulvet? Det er sabla tråkig og min erfaring er at noen ligger igjen i teppet når du tror du har samlet opp alle. Og så blir du smertelig klar over det først når du trår på nålen og gauler og hoier av smerte…

Magnetisk synåletui

Da jeg kom over denne supersmarte duppeditten ble jeg glad og bestilte flere hjem pronte. For dette er nemlig en superfin gave til syglade venner! Et synåletui som er magnetisk. Og når du tar av lokket og skrur frem nålene brer de seg fint ut i en vifte og du kan velge akkurat hvilken nål du vil bruke, uten fare for at noen av nålene faller på gulvet.

Magneten er såpass sterk at du kan holde synåletuiet opp ned uten fare for at noen av nålene løsner. Nålene må selvsagt være av metall for at de skal feste seg…

Magnetisk synåletui med synåler

Her i heimen er det flere enn meg som er glad for at jeg fikk denne duppeditten – for det er nemlig ikke bare jeg som har fått et stikk i foten… Kjærligheten har gæula et par ganger han også, med påfølgende strenge ord: du MÅ passe litt mer på de nålene, Charlotte… Nå er altså dette ikke et problem lenger – og godt er det!

Hvordan oppbevarer du synålene dine?

2 comments on “Synåletui med magnetiske evner… Den perfekte duppeditten!

  1. En kjekk liten sak! Nesten slik som disse gammeldagse etuiene i tre, bare med magnet ;) Så bra at du sparer ektemannen for nålestikk! Da blir det sikkert fred og fordragelighet i heimen… :D
    Varm klem fra meg ;)

    • Haha – ja du kan tro han er takknemlig for det. Ja, jeg synes den er SÅ praktisk, men så har jo jeg en forkjærlighet for ting som skaper orden og system ;) Fin uke videre min venn!
      Klemmer :)

Legg inn en kommentar