Sursøt løk på en – to – tre

Sursøt løk som lages i fulle farten

er helt etter min smak. Og så er det et veldig godt tilbehør til grillmat!

Sursøt løk som tilbehør til nydelig mat

Noe annet som også er veldig godt til grillmat er melonkuler! Jeg bare nevner det 😉

Sursøt løk kan, utover til grill- og varmretter, has på salater og på brødskiven, det er sabla godt og veldig dekorativt!

Og dette er hva du trenger for å lage sursøt løk:
  • 3 middels store rødløker
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hvitvineddik
  • litt salt

Ingredienser til sursøt løk

Slik gjør du:
  • Skrell løken og del den i skiver.
  • Ha sukker og hvitvineddik i en kasserolle og la det koke opp.
  • Ha i løken.
  • La det småputre på middels varme i en 10 minutters tid.
  • Avkjøl.

Sursøt løk på gang

Dette er enkelt å lage og er både godt og tar seg lekkert ut i en skål på bordet! Fargen er utrolig vakker, og at den i løpet av den korte tiden liksom gjennomtrenger og forvandler løken er utrolig fascinerende.

Sursøt løk - for en utrolig lekker farge!

Sursøt løk bør oppbevares kaldt, og jeg har den i en boks i kjøleskapet. Hvor lenge den holder seg der vet jeg faktisk ikke, for her forsvinner den i løpet av noen få dager!!

Tommel opp for godt tilbehør – og så håper jeg dere får en knakende god helg!

Legg inn en kommentar