Spinat til middag – NAM!

Jeg dyrker min egen spinat

og nå har jeg høstet min første avling. En god porsjon med spinat som vi hadde til middag! Makan så godt!!

Spinat til middag

Spinaten er superfresh og helt nydelig på smak. Det er mulig jeg er i overkant oppglødd over å dyrke noe selv så alt smaker KJEMPEGODT, men Kjærligheten synes også det var smaskens – så jeg tror vi er innafor 😉

Spinat dyrket selv

Ingredienser til min grønne middag:
 • Spinat
 • Fetaost (med 100% geitemelk – deles i terninger)
 • Blåbær
 • Pinjekjerner (ristes i en varm, tørr panne og krydres med flingsalt og pepper)
 • Granny Smith eple (kuttes i små terninger)
 • Slangeagurk (kuttes i små terninger)
 • Brokkoli (deles i små små buketter)
Ingredienser til enkel vinegrette:
 • 1 dl god olivenolje
 • 2 ss hvitvinseddik
 • 1/2 ss honning
 • salt
 • pepper
 • du kan eventuelt tilsette andre krydder om du vil…

Spinat og annet godt til middag

Vi kuttet opp og serverte ingrediensene i skåler og tok det vi ville ha av de ulike ingrediensene. Spinatbladene lot jeg være hele – de var liksom så perfekte som de var så jeg kunne jo ikke kutte opp dem! * Kremt * – joa… jeg er begeistret 😄  Og den enkle vinegretten lages ved å ha ingrediensene i en skål og røre om så alt blir godt blandet. Og så ringles den lett over spinatretten.

Spinat og annet godt til middag

Jeg dyrker spinaten i en stor, høy krukke – på en steinlagt plass – heldigvis LANGT UNNA sultne sniler…og jeg håper det forsetter sånn… For da kan vi nyte masser med deilig spinat fremover – hvilken lykke 

Legg inn en kommentar