Snertent utebord lager du selv

Av og til skjuler det seg dingser på steder en ikke skulle tro slike dingser var.., men det gjør det altså… Ikke helt klok på hva jeg snakker om? – DET kan jeg forstå – her kommer historien.

De forrige eierne av huset her hadde laget endel potter selv, sveiset i et metall som ruster… og nå har et par av de høye staslige rustet helt i stykker og det er ikke akkurat stilig…!

Rustpotten som har rustet i stykker...

Ja, her ser dere hvor ille det hele har blitt – kan ikke ha det slik kan skjønne! – så Kjærligheten agerte lynkjapt og kjøpte to nye store, høye potter og sannelig var de på salg – hele 70%! Hurra!

Vel «Hurra» gaulet vi ikke så veldig lenge – for under den ene av de to rustpottene sto det en …dings..! Det var altså et hulrom i den ene potten og den skjulte en rørformet dings. Ja og da gikk det jo ikke å sette de nye pottene over der – for DE var jo ikke hule! Nei, det var da vi måtte tenke nytt OG enkelt – og resultatet ser du under…

D.I.Y. utebord

Kjærligheten dro på nytt ut og kjøpte en ny potte, en mye lavere enn de forrige, og en stilig stenplate. Potten satt vi på hodet over dingsen også limte vi på stenplaten – selvsagt sørget vi for at himmelretningene stemte… – en legger da vekt på detaljene ;)

D.I.Y. utebord

Og sannelig ble det en trivelig plass for vår lille sittegruppe – ja den passer perfekt for kaffilurking og lunsj – og vi har allerede innviet den for slikt bruk!

D.I.Y utebordSom dere ser har jeg tatt ut saueskinnsfellen så en kan ta en hvil ute selv om det begynner å bli pittelitt kjølig – og siden vi snakker høst måtte jeg selvsagt style med noen orange frukter…  Håper du lar deg inspirere til å lage et enkelt utebord, om du har en dings å skjule – eller ikke ;)

10 comments on “Snertent utebord lager du selv

 1. WOW!

  Dokke er god altså!

  Så fint det vart :-)

  Rett og slett slik ein får lyst å sette seg ned ;-)

  God helg klem :-D

 2. Snedig! God helg:)

 3. Så flott bordet ser ut nå! Godt dere er kreative :)

  Ha en fin helg! Klem

  • Lev Livet Lett Lokki

   31. august 2013 at 10:49 Svar

   Ja det gjelder å bruke de små grå når ting ikke er helt som en tror.., men moro er det når en finner på noe som fungerer:)
   God Helg min venn! Klem

 4. Så stilig :D

  Nyt helgen,
  Klemmer fra Jatte♥

 5. Så flinke dere er, kjempekoseligt og fint.

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. september 2013 at 11:38 Svar

   Tusen takk Helen, ja det har blitt en favorittplass – finfin til små pauser og en te- eller kaffilurk vet du :)

Legg inn en kommentar