Jeg skaper mine øyeblikk

Sånn til vanlig «lever jeg i en boble»,

men da pappa døde ble begrensningene så utrolig tydelige. Det var så mye jeg ville delta i som jeg ikke hadde krefter nok til, men heldigvis klarte jeg å delta i begravelsen 

Jeg er ganske god til å sminke og kle meg, og kan på det viset se veldig frisk ut. At musklene mine mestret hvordan det var å gå i høyhælte støvletter, overrasket meg, men det var som å sykle – musklene husket. Og med de på, må ryggen strekkes, og da kan jeg se uforskammet frisk ut. For meg er det en gave. At folk sier jeg ser godt ut – blir jeg også glad for å høre. Om noen trekker slutningen at jeg er like frisk som jeg kan se ut – da tar de feil. Men jeg har ikke noe behov av å overbevise «alle» om hvordan det egentlig står til, de som trenger å vite vet. Kanskje tenker jeg sånn fordi jeg har vært syk så lenge, jeg vet ikke.

Det er derfor jeg også elsker å skape øyeblikk.

Som på bildet under. Når jeg ser på det tenker jeg at jeg sitter nysminket og er på vei til et yrende liv i en spennende by – jeg bare venter på at Kjærligheten skal bli klar – og så farer vi av sted  Ingen kan se at jeg bare satt på trappen noen få minutter. At jeg måtte gå vekk fra solen og inn i sengen igjen for å fortsette hvilen der, uten hatt 😉

Et gyllent øyeblikk - på trappen, med hatt!

Jeg vet hvor begrenset jeg er, men jeg fokuserer ikke på det. Jeg lager fest på den plassen jeg er. Mine dager skal være levende og jeg skal smile og gjøre det jeg kan, for at mitt liv skal kjennes levd. Selv om alt skjer her hjemme.

For meg er det en måte å leve på – å klare å lage disse øyeblikkene og feste de på «film». Jeg drømmer meg bort i dem – som jeg gjør når jeg leser en god bok – jeg blir med i historien.

Sånn er det når jeg titter på innleggene mine, eller bildene på Instagram – så smiler jeg. Jeg blir inspirert og glad over hva jeg klarer å skape. I begravelsen fikk jeg lovord for bildene mine, flere sa de synes jeg var flink. Jeg tror jeg vokste flere centimeter akkurat der og da.

Så selv om livet ikke helt går den veien en drømmer om – så er det mulig å skape et godt liv. Jeg tar en dag om gangen – gjør det jeg kan for å skape gylne øyeblikk. Så lar jeg de øyeblikkene bli minner – som igjen inspirerer meg – og som jeg håper også inspirerer deg Jeg ønsker deg en så herlig sommer du kan ha. Om den er hjemme i sengen eller du ferierer på spennende destinasjoner.

Kos deg der DU er! og skap dine øyeblikk og dine minner – fortsatt god sommer!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.