Saml kongler til juledekorasjonene nå!

Kongler til jul © Lev Livet Lett Lokki

Ja, jeg vet – det er kanskje ikke dét en tenker mest på om dagen – juledekorasjoner…

.., men nå bugner det av kjempefine kongler her i skogen. De er tørre, har åpnet seg vakkert, og har form av slike «perfekte» dekorasjonskongler en må betale dyrt for om en skal kjøpe dem i butikken til jul. Jeg hadde planer om å sanke noen i høst, men så kom det en nedbørstid som varte og rakk, og konglene på bakken ble våtere og våtere, og da det til slutt ble opphold var de en stusselig affære. Så det eneste jeg fikk laget til jul av de få konglene jeg allerede hadde liggende var Desemberbuketten.

Kongler i kurv © Lev Livet Lett Lokki

Men så, for noen dager siden, lå de der rett foran nesa på meg – mengder av perfekte juledekorasjonskongler! Jeg oppbevarer konglene i en «luftig» plastbakke i garasjen, hvor de står tørt og mørkt. Så i år tenker jeg det kommer til å bli festlige førjulstider, for da skal jeg lage konglepynt i mange varianter…

All I want for Christmas ctlokki on Pinterest

Flere ideer til hva jeg skal lage er allerede samlet på mitt pinterestboard All I want for Christmas, og innen julen nærmer seg har det nok bli betraktelig flere.

Om du også har planer om å lage noe med kongler, nå eller senere i år, anbefaler jeg deg virkelig å ta en titt under furuene nå… ♡

 

Legg inn en kommentar