Salongbordben får ny funksjon…

Salongbordben kan ha flere funksjoner…

Våre har flyttet ut og blitt til ben under store krukker – og jeg liker deres nye funksjon veldig godt.

Salongbordben under store krukker

Vi har limt fast frostsikre krukker til hvert sitt salongbordben. Disse løvebena er frostsikre så her skal alt tåle å stå ute både vinter og vår. Plantene vi planter her blir sesongbaserte – for å få litt variasjon. Jeg tenkte jeg skulle sette noen løker litt utpå høsten – så vi kan få noe vakkert å se på neste vår…

Salongbordben med glassplate på...

Her er et bilde av hvordan salongbordet så ut med glassplate på løvebena. Og plutselig ble det jul a gitt, men skitt au – det er kun for at dere skal få et inntrykk av hvordan det så ut som salongbord.

Salongbordben med krukke på

Siden salongbordbena er hvite passer de ganske godt mot granitten. De blir relativt diskré siden alt er såpass lyst. Det synes vi er en fordel – så de liksom sklir inn i helheten. For de er jo pittelitt much… disse eks-salongbordbena våre 😉

Salongbordben med stor krukke og blomster

Vi måtte bore et hull i hver av pottene, slik at overflødig vann kan renne ut. I bunnen av pottene har vi lagt fiberduk, så en del tung stein og sand – både for å gi tyngde, men også for god drenering, så ny fiberduk og så jord oppå der. Dette bør funke toppen!

Salongbordben med krukke på

Ja det er jo et par løver her fra før, noe som også bidrar til at disse salongbordbena ikke ble helt malplasserte.

Jeg blir ganske så begeistret når noe får «nytt liv» gjennom nye funksjoner. Jeg blir bedre og bedre på gjenbruk, noe jeg faktisk anstrenger meg for å få til. Også blir jeg litt sånn varm inni meg – rett og slett litt stolt – når jeg får det til!

Det er LYKKE det!

 

4 comments on “Salongbordben får ny funksjon…

  1. Ja er så enig i at det gir lykkefølelse når man har klart å gjenbruke noe – og spesielt når det blir så vellykket som her – man er med på å gjøre det (lille) man kan for miljøet!

  2. Wow, så flott!
    Og det var jammen litt av et salongbord ♥

Legg inn en kommentar