Pops til 17. mai feiringen!

Da jeg laget pops for litt siden

laget jeg også noen 17. mai varianter. Pops med fargene rødt, hvitt og blått!

Pops til 17. mai

Inni er det sjokoladekake blandet med en sjokoladekrem – du finner oppskrift og hvordan jeg laget dem her. Denne 17. mai-varianten er trukket med hvit non-temp sjokolade (den jeg brukte er melkefri). Du smelter sjokoladen enkelt over et vannbad.

Etter å ha dyppet kulen i sjokoladen drysset jeg på små, røde strøsselkuler og så rant de liksom med sjokoladen så de fordelte seg mer oppover på popsen – om du skjønner 😉 Da sjokoladen hadde sluttet å dryppe snudde jeg popsen og satt pinnen i en oasisblokk slik at sjokoladen fikk tørke.

Da sjokoladen var helt tørr pakket jeg inn en og en i en pose (10×15 cm) og knyttet et blått bånd rundt. Dette skulle jo «rope» HURRA og ha 17. mai farger! Disse holder seg godt når du har på slike poser og oppbevarer dem i kjøleskap – så disse kan lages helt ferdig noen dager før 17. mai.

Når de skal serveres, på den store dagen, er det fint å lage litt RØDT, HVITT og BLÅTT. Så i en skål med stett helte jeg i blå dekorgrus og satt popsene i grusen. De står superstødig! I den andre skålen serverer jeg Jelly Belly (ALL AMERICAN) – superpraktisk at fargene er rødt, hvitt og blått 😉

Pops til 17. mai

Da tror jeg det er et par «lysestaker» som vil smake… Og jeg håper du også blir fristet!

Har du noe spesielt du koser deg med på 17. mai?

2 comments on “Pops til 17. mai feiringen!

 1. Jammen blir det pynting hos deg! Og så livaktige de figurene virker på bildet ;)
  Jeg koser meg å jobbe litt ekstra 17.mai. Dermed blir det mannen som lager middag, og det blir tradisjonsmat… KLIPPFISK!!!
  Ha en fin 17.mai! Klem

  • Ikke sant de ser levende ut – følte nesten de spurte: kan vi ta en nåååå? ;)
   Må du ha en fin 17. mai, Sylke – både på jobben og så med klippfisk etterpå – kos dere!!
   Klemmer til deg :)

Legg inn en kommentar