Planteetiketter i boks – lag boksen selv!

For en god stund siden fikk jeg den fineste hageorganiseringsboken av Kjærligheten… 

..,men så ble det litt mange planteetiketter og de fikk helt enkelt ikke plass i lommene i boken. For å gjøre det enkelt, samler jeg nå alle planteetikettene i en eske. Og en slik eske kan du enkelt lage selv. Da esken er tenkt for planteetiketter vil jeg at den skal «ose» grønt, hage og blomster…

Eske til å ha planteetiketter i © Lev Livet Lett Lokki

Jeg brukte en gammel korteske jeg hadde fått i gave en gang. Den er akkurat passe stor til dette formålet og har en fin og stødig form.

Eske til å ha planteetiketter i DIY © Lev Livet Lett Lokki

Jeg fant frem ulike blomsterbilder jeg hadde revet ut av blader. Joa – jeg har disse bildene organisert etter farger… #organiseringsnøøøøørd – jeg vet… Imidlertid kommer det til nytte når en skal lage en slik eske like fort som en knott biter…

Eske til å ha planteetiketter i © Lev Livet Lett Lokki

Først tilpasser jeg et stort bilde som dekker hele det feltet jeg skal dekorere. Da går fargene i de tonene jeg ønsker og «alt det gamle» er dekket til. Og selvsagt kan man bare la det bli med dét bildet, men jeg liker det litt rotete mangfoldet – så her ble det limt bilder på kryss og tvers – helt etter nei-hei-dundre-dén-blir-fin-der-metoden…  Du kan, om du vil, lakke bildene med klarlakk for en tåleligere yte. Jeg lot den bare være som den er – for skulle noe rive seg opp – ja da limer jeg bare på et nytt blomsterbilde 

Eske til å ha planteetiketter i © Lev Livet Lett Lokki

Så nå ligger alle planteetikettene i min nye eske  – ikke etter noe system, men når man ikke «drifter» større hage enn meg så er det ingen grunn for ytterligere organisering. OM du skulle «drifte» stort – da kan du lage flere esker…

Psssst – bare en ting til: Jeg skriver fortløpende på etikettene hvor planten er plantet – for det er fortere glemt enn en skulle tru gitt…

  ~ Tudilu og ha en kreativ dag ~

 

One comment on “Planteetiketter i boks – lag boksen selv!

    Legg inn en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.