Påsketur – hjemme

Påsketur betyr ofte tur på fjellet,

eller til andre spennende destinasjoner. Det betyr sjelden å være hjemme… Men nå skal jeg ta dere med på påsketur hjemme og vise at det kan være helt makaløst trivelig.

Kjærligheten og jeg har vært hjemme i påsken i mange år, siden det med ferieturer ikke er mulig for meg. Det er ganske fint å være hjemme på denne tiden av året. Solen titter ofte frem og våren viser seg fra sin beste side. Vi setter oss ut og koser oss stort, med lurk og passende søtsaker. NAMMMM!

Vi lager også litt ekstra god mat. Planlegger en finere middag på påskeaften, som Kjærligheten står for, og så bidrar jeg med å lage en eller annen dessert. En dessert kan jeg lage den dagen jeg har krefter nok, men en middag må i noe større grad lages der og da. Så derfor den oppgavefordelingen. Vi bidrar med det vi kan. For meg er det viktig å ha oppgaver jeg kan komme i mål med. For om jeg stadig misslykkes så er det ingen god følelse. Nå kan jeg hvile mens Kjærligheten kokkelerer – så sitter vi ved bordet sammen og hygger oss – og vi har begge bidratt. #jegelskerdenfølesen :)

På påsketur i hagen :)Bålplassen

Vi innvier bålplassen for året og griller de første pølsene. Slike enkle middager er også helt toppers på påsketur. Å sitte ute i bålrøyken, svi pølsene litt og kose seg gløgg! Ja, for meg er det luksus. Vi er heldige som har denne bålplassen i hagen. Men vi har også grillet pølser i peisen. Innendørs! Den gangen vi ikke hadde hage eller uteplass, men bodde i leilighet ;) – så en MÅ ikke ha bålplass for å være på båltur.

Grillet pølse på påsketur

Det å gjøre ting litt annerledes enn vanlig betyr mye for meg. Og det er vel det som ofte er viktig for de som reiser på påsketur også. Å få oppleve litt annet enn hverdagene.

Inne så pynter vi – litt. Det variere fra år til år, men er aldri mer enn litt ;) Og om du ikke har overskudd eller lyst til å pynte, så oppmuntrer jeg deg til å droppe den pyntingen. Å pynte bare fordi du føler du må – er bare tullball. For en blir ikke satt i påskefengselet av påskepolitiet om ikke et visst antall påskeegg, påskeharer eller annen påskepynt er på plass i stua ;) Det er mange måter å gjøre ting på, noe jeg håper jeg kan være et inspirerende eksempel på!

Jeg ønsker deg og dine en glitrende påsketur – om det er langt avgårde eller hjemme i stua ♥

Legg inn en kommentar