Påskehilsen D.I.Y

Jeg viste dere i mitt forrige innlegg at jeg hadde laget noen alternative påskeegg som er trivelig å gi bort til fine folk i disse påsketider. Jeg har noen flere ideer… og i kjent stil er det lettvinte greier du kan lage selv.

Påskehilsen

Her har jeg festet et par kjærligheter til en 1/2 liter med påskemust – forøvrig en sabla god drikk de har her i Sverige. Til jul har de julemust, jeg tror julemust også selges i Norge, men påskemusten er jeg usikker på om selges der hjemme – tips gjerne i kommentarfeltet om du vet mer enn meg. Musten er en type brus som smaker som en blanding av cola og ingefærøl og den er særs populær blant store og små her. Videre har jeg dekorert flaskene med gammeldagse etiketter. På etikettene skrev jeg en liten påskehilsen, også festet jeg det hele med noen cm bast til flasken. (Sett gjerne en strikk på flasken for lettere å få festet kjærlighetene, og skjul så strikken med basten)

Ideen til å pynte flasken fikk jeg av min kreativ bloggvenn Cathrine som til jul hadde laget noen lekre julebruskreasjoner til sine fire barnebarn – og det er ikke bare til jul denne damen er kreativ, stikk innom bloggen hennes; Cathrines Kreative Hjørne og la deg inspirere :)

Påskehilsen

Her kommer noen flere enkle varianter av alternative påskeegg – noen papirposer jeg har påskedekorert pittelitt. Papirposene hadde jeg liggende på varelageret ;) og så har jeg limt på noen søte påskeetiketter. Jeg har også brukt dekorative bånd, påskepynt og klistremerker for å gjøre det litt ekstra kost, og posene er selvsagt fylt med fristende påskegodterier…

Må dere alle ha en knakende god påske!

 

4 comments on “Påskehilsen D.I.Y

 1. Å så flink du er!
  Hadde blitt SÅ glad for noko av dette :-)

  Måtte du og alle dine ha ei God og Glad Påske!

  Stor klem

 2. det var mange gode ideer! ja,jammen hadde jeg og blitt glad for noe av dette :-) god påske! :-))

 3. Hei, du vakre!
  For noen særdeles morsomme påskegodtideer du har laget! Disse kan jo absolutt adapteres til andre tider på året også. :) Så takk for at du deler!

  Håper påsken din ellers har vært fin hos deg, og at dagene dine har vært gode!

  Klem fra Anette Willemine

Legg inn en kommentar