OM MEG

OM MEG:
 • Charlotte H. Thorbjørnsen
 • Født en høstdag i 1970
 • Flyttet til Sveriges vestkyst med mann og hund i 2010
 • Er kronisk optimist og kronisk syk
 • Gjør noe med alt jeg kan gjøre noe med
 • Gleder meg over de små detaljene i livet
 • Begeistret for kaffe, bøker, kreative sysler, fotografering, organisering, skogen, regnvær, dyr og mannen min
 • Lever livet lett og finner løsninger på det meste
1702__www.levlivetlett.no_20_25_1
JEG SKRIVER OM:
1702__www.levlivetlett.no_20_20_1
 • Livet her i skogen - inne og ute...
 • Hvordan det er å leve med kronisk sykdom
 • Kaffilurken - ja det er det min familie kaller en kopp med deilig svart kaffe
 • Oppskrifter på spiselige godsaker - ofte med gluten- og melkefrie ingredienser
 • Bøker jeg har lest og vil anbefale deg
 • Ting jeg lager og hvordan jeg lager dem
 • Duppedingser jeg har en forkjærlighet for
 • Saker som inspirerer meg, og det er ikke lite...
Slik ble bloggen til:

Det var en tilfeldighet egentlig... Et behov meldte seg etter å ha vært syk i flere år. Så syk at jeg ikke var i stand til å se på en dataskjerm eller være på nett over hodet. Da jeg opplevde noe bedring (du kan lese mer om min sykdomssituasjon her) ville jeg lære hva som hadde skjedd mens jeg lå der i mørket og bare eksisterte. SÅ jeg meldte meg på et onlinekurs - et Web 2:0 kurs hvor jeg kunne ta alt i mitt tempo. En av oppgavene der var å starte en blogg - jeg visste ikke hva en blogg var en gang - så jeg måtte bruke søkemotorer for å finne ut av det. Så tok jeg sats og med litt usikre fraspark så Lev Livet Lett dagens lys en novemberdag i 2009. Navnet på bloggen trengte jeg ikke lange stunden for å tenke ut - lev livet lett var og er mitt motto. Jeg opplever at livet blir så mye bedre om jeg møter alt hva som skjer med et lett sinn, med mye humor og drøssevis av koseligheter - ja slik havnet jeg i bloggsfæren.

Sosiale medier...
Det er trivelig om du vil besøke Lev Livet Lett på Facebook
Følg meg gjerne på Instagram
Og liker du bildene mine finner du dem på Pinterest 
Kontakt:

For spørsmål om kommersielt samarbeid: janarne@levlivetlett.no

Øvrige spørsmål: charlotte@levlivetlett.no

Jeg håper du vil trives her hos meg! Bli inspirert og ha avslappende og hyggelige stunder - mens du kanskje nyter en kaffilurk ♥︎