Vår nye bålplass er klar!

Å ha en bålplass i hagen

er så utrolig koselig. Og nå har vi flyttet den til en litt mer lun og solrik plass. Og har man ny bålplass må den innvies med en kaffilurk!

Vår nye bålplass i hagen

Så her, på gressplenen, er den nye bålplassen – ble det ikke kost? Vi hadde en gravemaskin her som gravde opp, og bort, endel jord. Så la de på en duk – og så godt med grus. De slo også ned en kantskiller, for å ha en tydelig avgrensning mellom gress og grus. Den er myk og fin så hverken to- eller firbente kan skade seg 😀

Kjærligheten kjøpte tre nye granittkrakker. Det er så himla praktisk med materialer som tåler vær og vind – sommer som vinter! Og disse krakkene er like to andre krakker vi har i hagen. Den ene pausekrakken er rett i formen da, men disse har en buet form, noe som passer finfint når de skal stå rundt bålet.

Den første kaffilurken nytes på nye bålplass

Og nå er vår nye bålplass innviet! Jeg har inntatt den første kaffilurken og den smakte N.Y.D.E.L.I.G. Nam, nam og NAM – makan så godt! Det var litt fart på vinden så jeg ble en smule røket, men guri malla for en sjarmerende bålplass! Her skal vi kose oss!

Ny bålplass - nye sko ;)

For en vakker dag! Og å sitte litt ute gjør så godt, jeg elsker den friske luften. Og med en kaffilurk hadde jeg et glitrende fint øyeblikk!

Dekorative takløk på ny bålplass

For å pynte opp litt på vår nye bålplass, plantet vi sukkulenter – eller takløk som de også kalles. Disse tåler mye sol og kan tørke litt ut, noe som passer meg perfekt! Og innimellom plantene har vi lagt dekorstein med litt ulik valør. Steinen hjelper til med å holde på fuktigheten i jorden – også synes jeg den er ganske så dekorativ – kanskje derfor det heter dekorstein 😉

Vel – da er det bare å glede seg til neste bålstund da!

Liker du å tenne bål?

Legg inn en kommentar