Noe til hagen…

For at ting skal funke her i heimen, har vi en viss rollefordeling. Jeg planlegger og skriver lister – Kjærligheten shopper… og det er han sabla god på altså – en kan merke en eim av svidd kredittkort timer etter han har retunert… Nåvel…

– da han kom hjem med denne forsyningen må jeg erkjenne at jeg småhvinet pittelitt – SÅ mye fint! Han hadde fulgt listen til punkt og prikke og kom hjem med akkurat det jeg hadde skrevet opp  –  og noe til… meg!

Jeg er jo en aldri så liten fan av Garden Girl sine klær – og for å komplettere klærne jeg hadde fra før hadde han kjøpt med en snerten hagehatt, en T-shirt med nydelige detaljer, et utrolig mykt skjerf og lekre rosehansker – alt i en søt Garden Girl bag!

Så om det ut som jeg hadde sabla peiling på hagestell FØR –  span meg inn med hatt og beskjæringssaks – jeg ER en Garden Girl! – resultatene i hagen er vi ikke SÅ kravstore på… Det gjelder å ha rett perspektiv serru ;-)

10 comments on “Noe til hagen…

 1. For en hærlige rollefordeling, vi har det også litt sånn – for at det skal funke i heimen :) noen ganger klarer jeg mer enn andre ganger. Men så flotte innkjøp. Og klærne ser helt skjønne ut. Håper du får kost deg mye i hagen nå.

  • Lev Livet Lett Lokki

   31. mai 2012 at 09:28 Svar

   Funker sveisent fint den rollefordeligen ja – en nødvendlighet dog, men vi får utrettet mye sammen.
   Ønsker deg fine hagedager, med mye god hvile ;-)
   Klem

 2. Herlig! Han må du ta godt vare på ;-) Likte godt den rollefordelingen der, lurer på om det fortsatt er mulig å lære opp min mann hehe han hater nemlig å shoppe.
  Mye fint til både hagen og deg!
  Fin torsdag ønskes deg!
  Klem T

  • Lev Livet Lett Lokki

   2. juni 2012 at 10:26 Svar

   Ja – en kar som han svinser man ikke bort!
   *ler* det høres ikke ut som et enkelt prosjekt det der – men det er lov å forsøke… ;-)
   Fine junidager til deg Tino!
   Klem

 3. Så omtenksomt av kjærligheten – nå er du en ekte hagejente… ;) Kos deg med blomster og hageklærne, nå må det vel gro hos deg!

  Ha en fin dag, min venn – klem fra meg :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   2. juni 2012 at 10:29 Svar

   Ja ikke sant! – og JA nå ser jeg fin ut skal vite – antrekket er det ikke noe å si på ;-)
   Og her gror det i en veldig fart – både ugress og staslige blomster – ugresset leder… :-?
   Fine junidager til deg Sylke!
   Klem

 4. Så herleg!
  Heile innkjøpet og ikkje minst omtanken!

  Stor sommarklem
  (sjølv om det hagla i stad..)

  • Lev Livet Lett Lokki

   2. juni 2012 at 10:38 Svar

   Ja jeg verdsetter stort at min kjære har slik omtanke – også finner han alltid så fine ting! Det er sabla moro altså – føler meg veldig heldig!!!
   Og da sender jeg sol og varme til deg – for haglebyger nå – nei nå skal du ha litt SOMMER Sigrid :-)
   Varm sommerklem til deg!

 5. Så mye flott til hagen og ikke minst det du fikk av Kjærligheten , herlig.
  Leste også bokomtalen din i forrige innlegg. Har ikke lest bøkene, men har sett filmene.
  Er absolutt en av mine favoritter. Har sansen for svensk krim.
  Ønsker deg fine sommerdager i hagen :-)
  Sommerklem fra Mette

  • Lev Livet Lett Lokki

   12. juni 2012 at 14:52 Svar

   Ja Kjærligheten er snill :-)
   Moro at du også liker filmatiseringene! Mye positivt om dette må sies!
   Fine dager til deg Mette!
   Klem

Legg inn en kommentar