Nå klinker jeg de sammen!

Ja det er bloggene mine jeg klinker sammen altså. Jeg har vært pittelitt i tenkeboksen – og spratt pluselig ut med en innsikt det ikke var mye å rokke ved;  MEstringsbloggen blir en del av Lev Livet Lett.

Lev Livet Lett og Mestringsbloggen er egentlig to sider av samme sak; nemlig livet mitt. Den oppdelingen som i utganspunktet var naturlig har etterhvert blitt heller upraktisk og unaturlig, – og heller ikke like lettvint som jeg setter pris på at ting er. Når jeg kommer til slike erkjennelser gjør jeg noe med det – så derfor; nå klinkes de sammen! Jeg er skrukkete i skrotten og småullen i toppen, men handlekraftig som en stilsikker kvinne i sin beste alder :)

Jeg ønsker å fortsette å formidle hvordan jeg mestrer hverdagen med denne sykdommen, samtidig som jeg også har innlegg i tro Lev Livet Lett stil – med kaffilurken like i nærheten og med mye livsglede. Det er meg det; en livsglad «tant» som nyter en kaffilurk og ser gledene i livet.

Alle innlegg som har vært publisert på MEstringsbloggen, med tilhørende kommentarer, finner du nå her på Lev Livet Lett. De ligger under fanen ME(93.3). ME og MEstringsrelaterte innlegg vil jeg fortsette å kategorisere der.

Jeg håper det vil fungere godt, og at dere vil trives her  – alle sammen!

Tudilu godt folk, må dere alle ha vidunderlige maidager!

 

12 comments on “Nå klinker jeg de sammen!

 1. Det er nok lurt å slå bloggene sammen. Du har det veldig oversiktlig her og det øker brukervennligheten. Jeg skal oppdatere adressen din på bloggen min.

  Ønsker deg en flott helg!

  • Lev Livet Lett Lokki

   4. mai 2012 at 19:59 Svar

   Ja jeg tror ikke det bør være så dumt! Hyggelig du bekrefter det :)
   Takk for at du oppdaterer adressen – setter pris på det :)
   Må du ha en flott helg du også!
   Klem

 2. Det var sikkert et lurt valg, det kan bli mye å jobbe med flere blogger. Du lager det veldig vakkert her inne. Jeg hadde en stund hundeblogg og annen blogg men valgte også å etterhvert bare ha en blogg, for som du sier så er jo alt sammen livet mitt.
  Ha en vakker dag :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   4. mai 2012 at 20:01 Svar

   Ja jeg synes det ble to verdener…
   Takk for at du alltid er så positiv og hyggelig – og fint du deler erfaringen. Jeg føler meg trygg på at dette vil passe meg bedre, håper leserene synes det samme :)
   Ønsker deg en herlig helg og mange vakre vårdager!
   Klem

 3. Tror også det er et lurt valg.
  Ønsker deg en fin maihelg.
  Stor klem Mette

  • Lev Livet Lett Lokki

   4. mai 2012 at 20:02 Svar

   Jeg er så glad for disse bekreftende tilbakemeldingene! TAKK Mette :)
   Må du ha en herlig maihelg du også!
   Klem

 4. Stilsikker i din beste alder – det tror jeg du er ;) Bra at du ordner det slik det er mest praktisk! Klem fra meg, men ønske om en god helg :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. mai 2012 at 10:17 Svar

   Ja litt praktisk orden DET trengtes nå :)
   Fine dager til deg min venn!
   Klem

 5. Ja det var lurt å slå det sammen :)
  – litt lettere å forholde seg til en
  blogg pr person ღ og sikkert litt
  lettere for deg også… Mange fine
  innlegg nedover her, har sittet å
  tittet litt nedover her nå. Ønsker
  deg en fortsatt fin lørdag og helg
  – stor klem fra Mette :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. mai 2012 at 10:19 Svar

   Vet du, jeg er så glad for at folk opplever det som noe positivt, og så er det jo mye lettere for meg å administrere en blogg – pluss at det skjer mer her…
   Takk for din alltid så positive væremåte, det gleder det vet man.
   Må du ha fine maidager Mette :)
   Klem

 6. Her var du, ja :) Har trykket på likerknappen på Facebook, så da blir det lett å følge med deg :) Klem

Legg inn en kommentar