Min gledeboks…

En gledeboks er noe alle burde ha…

…om man spør meg da ;) Jeg har en sånn – og hva er nå det? Jo – en gledeboks er en boks med gleder i. Og for de dagene som er skikkelig tunge, mørke og helt bedrøvelige, da er det kost å kunne finne frem noe som kan få en til å smile litt. At en sol dras litt over hue på en og at ting, i alle fall for et øyeblikk, glitrer litt.

Min gledeboks

Jeg har hatt ulike varianter av gledebokser opp igjennom – og de har gjort nytten sin. Nå har jeg en liten boks på pulten min, med noen bilder, kort og ord som gjør meg glad.

Jeg bestilte noe garn for en stund siden, og da det kom med posten lå det en veldig kos hilsen på pakkseddelen… Selgeren likte de fargene jeg hadde valgt og tok seg bryet med å skrive en kos kommentar til meg:

Ooo, de blir fine!!!

Jeg husker så godt den gode følelsen jeg fikk da jeg så det – og den følelsen får jeg når jeg ser det igjen. Og det er slike ting jeg gjemmer i gledeboksen min. Ting som umiddelbart gir meg glade følelser.

Gledeboks med glade ord...Om du ikke allerede har en gledeboks oppfordrer jeg deg virkelig til å lage en. Ta en boks du liker og begynn å samle ting som gir deg glede… Og når den dagen kommer hvor det er overskyet innabords – ta en titt i gledeboksen og se om det gjør noen forskjell.

Og så sender jeg med en varm klem og ønske om mange gleder ♥

Legg inn en kommentar