Maibuketten ~ vakre tulipaner fra hagen

Maibuketten har så fiiiine tulipaner!

Tulipaner jeg har dyrket fram helt sjæl! Det ble mange tulipaner av løkene jeg satt ned i høst, så jeg synes det var helt innafor å ta noen av dem inn og bruke dem i maibuketten.

Tulipaner og eukalyptus

Og så har jeg helt dilla på eukalyptus, så jeg fikk Kjærligheten til å kjøpe med noen kvister hjem fra byen. Men jeg skulle nå ønske at jeg kunne plukke inn eukalyptuskvister fra hagen også…

Tulipaner og eukalyptus

Maibuketten 2018 består av:

  Tulipaner ‘Tulipa Queen og Night’ og ‘Tulipa Foxtrot’   Eukalyptus 

Tulipaner og eukalyptusJeg preppet blomstene ved å la dem stå i vann en time før jeg satt dem sammen til en bukett. Et stort glass med lokk fikk bli vase, jeg synes liksom det ble litt vårlig og kost.

Tulipaner og eukalyptusJeg skal definitivt sette tulipanløker igjen til høsten. Det var en utrolig fin opplevelse å se disse skjønnhetene vokse seg store like utenfor kjøkkenvinduet.

Apropos eukalyptus, jeg er veldig nysgjerrig på å plante et tre i hagen.., men jeg er usikker på om det er så lurt..?!? Vi har vekstsone 2 og så langt har jeg lest at de må leve i vekstsone 1… Skal… skal ikke… skal..? Hmmmm – jeg må tenke litt på den der… Noen tips, fine venner?

Fortsatt glad mai!

4 comments on “Maibuketten ~ vakre tulipaner fra hagen

  1. Å så vakker mai bukett Charlotte, også tulipaner fra egen hage, herlig vel!!!

    Kos deg videre med blomstene og våren. Varm klem fra den du vet.

  2. DEN mørke tulipanen «Tulipa Night» – nydelig! Den skal jeg se etter til høsten. :)

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.