Lokkis energiMEter og gratis PDF-nedlasting

I dag er det den internasjonale ME-dagen

og i den anledning har jeg tenkt å dele noe jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på. Lokkis (ctlokkis) energiMEter! På tilbakemeldingene å dømme har mange hatt nytte av denne fremstillingen og kunnet bruke den til å finne sine egne varselsymptomer/kardinaltegn. Det er utrolig gledelig når mine erfaringer kan komme andre til hjelp og nytte. Noen har ytret et ønske om jeg kunne lage en versjon av energiMEteret som enkelt kan lastes ned for å gi til behandlere, venner eller familie, som en fremstilling på hvordan den syke opplever situasjonen. Derfor har jeg nå laget en ny versjon som du kan laste ned gratis til privat bruk i PDF format ved å klikke på linken eller på bildet under til venstre.

Jeg påpeker både her og i den nedlastbare versjonen - at dette er mine erfaringer som pasient, ene og alene! Og at det må være klinkende klart at dette ikke er utarbeidet av medisinsk personell og må brukes med det i tankene.

 

Da ønsker jeg deg VARMT LYKKE TIL og så håper jeg Lokkis energiMEter kan bidra positivt for deg.

 

Jeg ønsker deg en så fin ME-dag du bare kan ha!

2 comments on “Lokkis energiMEter og gratis PDF-nedlasting

  1. Hei min venn! Tenker nok at mange kjenner seg igjen her. At det tipper over når det blir for mye. Kunsten er å lytte til kroppen og finne balansen. Lykke til med dette, og ha en fin helg!
    Stor klem fra meg :)

Legg inn en kommentar