Livet går videre

Det blir så tydelig, nå om sommeren,

at livet går videre.

Markblomster i en liten vase

For oss sto liksom tiden stille. Sorg kan være sånn.

Men dagene går – og i dag har jeg gått litt rundt i hagen og plukket noen markblomster. Flere av dem er vel «ugress», men det var ikke viktig – jeg tok det jeg synes er vakkert.

Markblomster

Markblomster er noe av det vakreste jeg vet og å ha dem i en liten vase synes jeg er for luksus å regne.  I min junibukett har jeg    prestekrage    vivendel    hvitkløver    rødkløver    krypsoleie    engsoleie    marikåpe    fuglevikke    stankstorkenebb    snegleskom    strå  

Jeg vil også takke dere for varmen og de trøstende ordene – dere er best og jeg setter sånn pris på dere! Så nå rusler vi vel videre, sammen, og nyter at enda en sommer har kommet. Må dere ha en vidunderlig uke!

Stor varm klem fra Charlotte 

Legg inn en kommentar