Min lille lesekrok – her koser jeg meg!

 Å ha en egen lesekrok,

synes jeg er utrolig trivelig! Og her sitter jeg og leser i ro og mak. Her oppe har jeg kun noen få bøker lett tilgjengelig, og resten har vi i vårt lille bibliotek. Tidligere hadde jeg min skriveplass og lesekrok der, men nå har jeg byttet plass med Kjærligheten – så nå har jeg min oase i «andre etasjen».

Min lesekrok

Og her er min lesekrok – og min gamle fine gyngestol som jeg har arvet etter min oldemor. Den er restaurert for endel år tilbake – for fjærene stakk opp i rumpan, lakken på armlenene var klissete, og stoffet – milde makter – det. var. ikke. pent. Men de som restaurerte den klarte å bevare mye av det gamle uttrykket.

Du ser at gyngestolen er velbrukt og det liker jeg så godt. I den satt hun også og leste… og jeg har arvet flere bøker etter henne, noe jeg synes er makaløst koselig ♥

Gyngestolen i min lesekrok

Jeg må ha en pute i ryggen og denne har jeg fått av Kjærligheten. Jeg synes den er så vakker og liker teksten så godt! Life is a journey ♥

Og å lese bøker er som å være på en reise. Jeg elsker den muligheten historiene gir meg – å få reise med til nye destinasjoner og oppleve berikelse gjennom andres ord. Ja det synes jeg er en fantastisk gave.

Har du en lesekrok – eller en plass du alltid leser dine bøker på?

3 comments on “Min lille lesekrok – her koser jeg meg!

  1. Så koselig ♥
    Jeg har ingen fast lesekrok, men leser overalt…

    Klem

  2. Så trivelig lesekrok, der blir det nok lagd mang en god stund. Puta passer perfekt! God helg, kjære C. Klem

Legg inn en kommentar