Lettvint bursdagsfeiring 🎂

Denne uken blir jeg et år eldre.

Lettvint bursdagsfeiring

 

Når en har bursdag skal det ofte feires litt stort. En får gaver og gratulasjoner. Det skal bakes og lages, styles og fiffes. Pluss at en skal se litt fin ut selv. Og når det endelig plinger på døren, og venner og familie kommer for å ha det hyggelig på kalas, står en der med åpne armer og ønsker dem VELKOMMEN INN. Og stunden kjennes underbar.

Før feiret jeg sånn, og det var så koselig! Men da jeg ble syk ble det etter hvert umulig å gjennomføre den formen for bursdagsfeiring. Jeg synes det var vanskelig å gi slipp og gjøre dette annerledes, men kom frem til at mye av skuffelsen lå i mine egne forventninger til at ting burde være slik de «alltid» hadde vært.

Nytt og annerledes betyr ikke nødvendigvis trist og ukoselig! «Neida, neida» – det blir litt hva en gjør det til. Foruten Kjærligheten, Lillebror og meg, – kommer min kjære mamma til å være her i år ♥

Min lettvint bursdagsfeiring går som følger…
  • Dagen starter nok som alle andre dager, jeg bruker noen timer på «å komme i gang».
  • Gavene åpner jeg når jeg har ork til det, noen om gangen.
  • Gratulasjoner på mail og facebook leser jeg litt sånn da og da, og telefoner som kommer svarer Kjærligheten på.
  • Jeg tar på meg behagelige klær. Min «hverdagsuniform» som er en tights, en oversized genser og et matchende skjerf til, men jeg velger de fineste plaggene da 😉
  • Og orker jeg, så får fjeset litt farge og pynt.
  • Kjærligheten pleier å lage noe lettvint mat som vi koser oss med, og i år har han også sagt at han skal bake en kake ♥

Man behøver ikke være syk for å ha grunn nok til å gjøre ting annerledes. Om man ikke trives, orker eller lyster å lage kalas slik man «alltid» har gjort det, men heller ønsker noe annet – så prøv. Velg litt nytt. Slik det passer for deg og dine. Og om en, eller noen, ikke forstår og er ufine – så rist de kommentarene av deg! – og vektlegg ordene fra dem som respekterer beslutningen din og gleder seg med deg.

Da starter jeg bursdagsuken med å utbringe en kaffilurkskål! Og så håper jeg dere vil være med og skåle med den lurken dere liker best!

 

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.