Lemonade – veps = Best!

Det smårimer litt på leggene om dagen, MEN finner man det rette øyeblikket; når solen virkelig varmer! –  og plasserer skrotten på en lun plass, DA går det an å trives!

Og der er det flere som trives! Noen Bzzzzende skapninger som gjerne vil oppi mitt glass med søt lemonade…

Dit får de selvsagt ikke komme! Og for å være fjellsikker på at ikke noe Bzzzzende kommer oppi der har jeg satt på et snertent lokk, et fluelokk for anledningen. [En skal heller ikke se bort fra at den meget realistiske plastfluen på lokket har en aldri så liten skremselseffekt på vepsen…?!? → har overhode ingen vitenskapelig dekning for den uttalelsen altså, men den kan ikke utelukkes sånn helt uten videre…]  Nåvel – lokket har altså en plastklype som man trer ned på glasskanten. Genialt vet man!

Mens vepsen surrer like forvirret… sitter jeg der i hjørnet og bare nyter; stunden, solen og den søte lemonaden. Vi snakker hverdagsglede uten veps i svelget altså…! For har du opplevd å se at en du er glad i strever med en veps dinglende bak ved drøvelen… – DA altså, da gjør du alt du kan i hele væla for å ikke få veps i lemonaden!

Lokket er kjøpt på TREND en gang i tiden…

14 comments on “Lemonade – veps = Best!

 1. Du er en mester med både ord og bilder, min venn! Smiler mellom alvoret her, men å få veps i lemonaden – det er fali’ det! Visst smårimer det på leggene her hos meg også ( like uttrykket;o))))). Fysjom så kaldt det ble! Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd, for nå skinner solen og vi har feiret ferdig 9 års bursdag med en gjeng viltre gutter;o))))
  Ønsker deg en flott uke videre, kjære Lokki. Setter sånn pris på ditt bloggevennskap!

  Klem fra Solveig

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. juni 2012 at 19:09 Svar

   Takk snille du :-))
   Og jeg setter stor pris på ditt bloggvennskap også!
   Takk for dine alltid så varme og hyggelige kommentarer – de gleder skal vite – storslagent :-))
   Ønsker deg en vidunderlig uke videre Solveig!
   Klem

 2. Du har alltid noen smarte løsninger ;) Kos deg med søte drikker – ønsker deg masse fint vær så du kan sitte ute!

  Varm klem :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. juni 2012 at 19:11 Svar

   Ja *ler* jeg har noe for enhver anledning… ;-)
   Nå virker det som om varmen kommer pitelitt… og det er deilig!
   Må du kose deg ute i været du også Sylke – når du ikke syr da ;-)
   Fine dager til deg min venn!
   Klem

 3. Så kjempesmart :) Eg kan berre gjette meg til at det er best uten veps! :) Nyt drikken og været :) Det er virkelig deilig med vår! (Faktisk komt inn i sommermnd allerede, men eg er framleis i vårmodus) :) Håper du har det bra! Kjempeklem til gode du :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. juni 2012 at 19:15 Svar

   Vepsen er hissig på søtsaker nå – så ja – man må ha noen knep for å holde den unna drøvelregionen ;-)
   Håper du og den fine familien din koser dere også :-)
   Fine junidager til deg!
   Klem

 4. Det var en kjekk patent, veps i lemonaden er ikke noe stas.
  Håper du har det bra,
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem T

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. juni 2012 at 19:17 Svar

   Ja den er ikke dum serru ;-)
   Ligger mye i vater om dagen, MEN gleder meg over de små tingene vet du -som å unngå å få veps i nydelig lemonade – det er mye hygge i slikt :-)
   Håper det går bra for deg også Tino!
   Klem

 5. Smart. Greit å kunne nyte uten å få en veps i lemonaden!

  Takk for koselig kommentar hos meg, du er så skjønn!
  Kjekt at du også er på instagram. Finner jeg deg på levlivetlett eller lokki?

  Du, jeg lurte på en ting til jeg. Ser at du har fått så fin meny under headeren din? Vet du hvor jeg finner en «oppskrift» for å lage en slik selv?

  Klem Tonje

  • Lev Livet Lett Lokki

   6. juni 2012 at 19:58 Svar

   Snille du – så hyggelige ord!
   Jeg er @ctlokki på Instagram – koselig å ses der!
   Vet du den nedtrekksmenyen er en meny funksjon i WordPress, du har vel Blogger? Jeg vet dessverre ikke hvordan man gjør det der. Kommer jeg over noe gir jeg deg beskjed!
   Lykke til!
   Klem

 6. Så smart! Finnes ikke noe verre enn veps i sommerdrikken.
  Nydelig innlegg som alltid.
  Jeg begynte å kommentere, men så leste jeg om Instagram og måtte jo sjekke det ut.
  Har en gammel mobil så jeg kan ikke bruke Instagram, godt er det ellers hadde jeg nok blitt hektet på det også.
  Håper det står bra til med deg.
  Ønsker deg fine sommerdager.
  Stor sommerklem fra Mette

  • Lev Livet Lett Lokki

   12. juni 2012 at 14:57 Svar

   Nei det er noe svineri altså :-x
   Og Instagram er moro – men som du sier blir det fort for mye, en må velge klokt og det som passer for en selv!
   jeg er litt pudding i formkurven om dagen, men håper det kommer seg fort – så bloggingen har fått lide… :-P
   Fine sommerdager til deg også Mette!!
   Klem

 7. Limonade i sola- det så jammen ikke galt ut! :) Håper du har varme sommerdager i fleng der borte! Det er så kjekt å ha en tante Lokki i Sverige som kan lære bort litt tips og triks, for eksempel om hvordan man kan unngå å ha veps dinglende i drøvelen! Skal jammen holde øynene åpne for sånne lokk :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   17. juni 2012 at 13:37 Svar

   Nei det der er ikke dumt serru – og sannelig er det godt at gamle tanter som meg kan være til nytte ;-)
   Takknemlig for din heder fine Sjefen!!
   Kos deg – og ha en herlig sommer 8-)

Legg inn en kommentar