Kjære, kjære du…

Det å få et postkort i postkassen, dét er nå sveisent trivelig altså! Og sannelig er det koselig å sende et også! Selv om en bruker mail så ekskluderer ikke det sjarmfaktoren av postkortkorrespondanse! Jeg har et lite varelager av kort liggende, og da har jeg alltid et for hånden slik at det ikke blir noe strevsomme greier å få fatt på et! Er jeg i en bokhandel eller type fine-ting-og-tang-butikk, ja da kjøper jeg med et koselig kort slik at varelageret ikke går tomt! Jeg har ingen trille problemer med å finne anledninger til å bruke de :)

Og nå sånn i høstmørket, kanskje er det en og annen som vil sette ekstra stor pris på noen hyggelige ord…  Og hadde jeg visst hvem verdensborger nr 7 ooo ooo ooo er, som skal fødes et sted i verden idag den 31. oktober, –  ja da hadde jeg sendt han eller henne et kort  og ønsket;

~ varmt velkommen til verden!

 

Som du ser finnes det alltid en anledning til å sende et kort! Det trenger ikke være så staselig som at verden runder en ny milliard i antall verdensborgere… for da blir det lenge til neste kortforsendelse – ifølge UNFPA skjer det først i 2025… Nei, en må ikke ha noe stor grunn! –  bare;  hei ~ jeg tenker på deg!  holder i massevis! Jeg har også skrevet om dette på MEstringsbloggen; hvor mye et kort betyr når du er isolert og syk – det gjør en gledelig stor forskjell :)

Ja ja –  da håper jeg mine postkort har kommet frem i tide, for det ene kortet er nemlig til en dame som har bursdag idag… Gratulerer med dagen Inger!

10 comments on “Kjære, kjære du…

 1. Så godt du minner oss på dette…

  Ha vakker ny veke min venn :-)

 2. Postkort er veldig koselig. nesten litt synd det er mindre av det.
  Derimot er det mange som LAGER kort selv, meg inkludert. Så da har ikke mail overtatt alt helt enda, heldigvis :) Kjekt med kort, kjekt med mail.

  Vakre kort du viser.

  Ha en nydelig kveld min venn. :)

  Klem, Lise

  • Lev Livet Lett Lokki

   31. oktober 2011 at 20:02 Svar

   Dét er stas å få selvlaget kort!!
   Jeg har en svigerinne som er enestående flink til å lage kort, OG kalendere! og det er SÅ moro å få! Fikk senest et nydelig kort da jeg hadde bursdag!
   Også er det noe med både mail og kort!! Jeg liker begge formene, alt til sitt bruk!
   Nydelig kveld til deg også Lise:)
   Klem

 3. Det var den beste kommentaren jeg kunne fått i kveld på bloggen- tusen takk.

  Klem igjen, fra den høygravide hormonelle ;)

 4. Det er noe helt eget med kort i posten, jeg blir så glad når det en sjelden gang dukker opp.:))

  ha en god dag til deg, håper du har det bra.:)

  • Lev Livet Lett Lokki

   1. november 2011 at 13:23 Svar

   Er så enig altså – synes det er en skikkelig gladsak når det skjer :)
   Fine høstdager til deg også Gry!

Legg inn en kommentar