Julibuketten – en blomsterbukett med mye farge

I hagen har jeg funnet alle blomstene til julibuketten,

og den er fargesterk og vakker.

En sommerlig blomsterbukett - min julibukett 2017

Blomsterbuketten er liten og kompakt, men gjør mye av seg. Og nå står den foran speilet på peishyllen. Da virker den dobbelt så stor – siden det liksom blir to blomsterbuketter… 😉 Den vakre vasen fikk vi forresten i bryllupsgave for over 24 år siden. Og den har blitt brukt mye skal sies. Det er i grunn veldig praktisk å ha vaser i ulike størrelser. Slik at en også har en vase til en litt mindre blomsterbukett – slik som julibuketten.

Min julibukett består av:

❀  jordbærmynte  ❀  valmuer  ❀  blåklint  ❀  eføy  ❀  villvin  ❀  svart kløver  ❀  ringblomst  ❀  blomkarse  ❀ prestekrage  ❀  kattost  ❀  ildsveve  ❀

Min julibukett - en fargerik og vakker blomsterbukett

Jeg synes det er festlig å finne ut hva blomstene jeg har funnet heter.  Noen navn kan jeg selvfølgelig, men ofte er det et par jeg ikke helt vet, eller husker, hva heter…

Har du plukket en julibukett?

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.