Jeg venter på Artwood…

For øyeblikket er det ikke mye til vårvær her – det er litt ruskevær og temperaturen inviterer ikke til utendørs kaffilurknyting… 

Imidlertid ~ varmen kommer og da må man ha litt sveisent fine utemøbler! Våre gamle måtte nemlig pensjoneres… for når en kjekkas triller gjennom stolen er vel det tegn nok på at noe nytt må overta…?! Nåvel, så nå venter vi på hagemøblene fra Artwood, de er bestilt fra en lokal møbelforretning og dukker plutselig opp…

Møblene er til en spiseplass, så vi har valgt et godt og stabilt bord i en høyde ivrige haler ikke kommer til… Også digger jeg regissørstoler! De er gode å sitte i, er lette å stue bort, og en trenger ikke ekstra puter som man må oppbevare et eller annet sted. Og de stolene er like fine inne også, kjempekjekt om man trenger noen ekstra sitteplasser. Vi har to i eik fra før, også har vi bestilt to grå og to antikkbrune, hvor alle har lyst trekk. Jeg liker å sette sammen litt forskjellig –  litt uorden… det må bare være et system i den uordenheten…. DA blir det fint synes jeg! Bilder av det hele kommer senere… når de plutselig har dukket opp vet man…

Artwood  har mye fint! Har du lyst til å bla i Artwood sin katalog for 2012 finner du den her.

Artwood ~ different ways of living
Hvordan er DIN way of living?

 

8 comments on “Jeg venter på Artwood…

 1. Wow, det var stilige utemøbler! Og kjekt med stoler som kan brukes både ute og inne.
  Til uken kommer finværet, får håpe du kan kose deg ute med kaffilurken da :-))
  Ønsker deg en super helg!
  Klem T

  • Lev Livet Lett Lokki

   18. mai 2012 at 17:28 Svar

   Som jeg gleder meg til finværet kommer – og de nye utemøblene!
   Vi har bestilt en daybed til meg også – som kommer neste uke… (tror jeg…) DA blir det hviling på meg altså – gleder meg sånn skikkelig! :-))
   Må du ha en herlig helg Tino!
   Klem

 2. Så flotte møbler du har bestilt.
  Ekstra kjekt når de kan brukes inne også.
  Gleder meg til å se bildene når de har kommet.
  Etter dager med regn og surt vær, har vi hatt opphold og sol idag. Fremdeles kaldt, men bare det å se solen gjør godt. Så idag kjøpte vi utemøbler. Håper finværet nå er kommet for godt.
  Ønsker deg gode dager og en flott helg.
  Klem Mette

  • Lev Livet Lett Lokki

   19. mai 2012 at 10:25 Svar

   Gratulerer med nye utemøbler! Det er moro – jeg gleder meg jeg også.
   Håper solen fortsetter å bli hos dere – og at varmen kommer som et resultat av det ;-)
   Må du ha en herlig helg!
   Klem

 3. Ikke kjekt når noen triller igjennom møblene;O
  Stilig bord og fjonge stoler. Her har det også blitt litt nye stoler. Litt kurvmøbler til spisebordet. De skal blandes med de andre som er til vårt spisebord. Herlig å kunne mikse og trikse litt.
  Ha en fin dag.
  Klem
  :-) :-)

  • Lev Livet Lett Lokki

   19. mai 2012 at 10:27 Svar

   Jeg synes det blir så personlig når en tar litt forskjellig – ofte blir det billigere også; for det blir noe gammelt og noe nytt – funker snertent det vet man :-))
   God Helg Marte!
   Klem

Legg inn en kommentar