Jeg tusler litt…

vaar

ME har sin egen puls … – …  slik naturen også har, jeg har tidligere skrevet om det i dette innlegget. Formen er ikke så grei om dagen –  jeg orker ikke så mye, men gjør det jeg orker.

Jeg er så priviligert å ha en stor eng jeg kan tusle uforstyrret rundt på – antrekket er nok litt very much casual… mitt hår er uten oppdrift… jeg er blek, men fattet –  litt tummelumsk, – men ved godt mot lell. Så tusler jeg der, det har akkurat regnet og gresset er vått – og jeg stiller meg under et Kirsebærtre som har slått ut i full blomst. Jeg drar litt i grenene for å få de litt nærmere slik at jeg kan plukke med noen grener – dråpene drysser av og treffer meg i ansiktet – det er deilig og friskt.

Jeg har så vidt fått med meg gjennom ~Serendipiticat~ at Rituximabstudien er utsatt på ubestemt tid…      jeg registrerer nyheten, men lever dagen i dag med fokus på regndråpene og blomstene – det blir bedre slik.

12 comments on “Jeg tusler litt…

 1. Hørtes ut som en deilig tusletur :) Ønsker deg bedre form -dager og så gode dager som mulig med de du har! Klem

  • Lev Livet Lett Lokki

   9. mai 2012 at 18:38 Svar

   Ja turen var fin, og takk for fine ord :)
   Ønsker deg gode dager også!
   Varm klem fra meg

 2. ~SerendipityCat~

  9. mai 2012 at 16:18 Svar

  Det beste er nok å følge din filosofi. Registrere nyheter, men tusle videre. Det er ikke alt vi får gjort noe med, så hvorfor ikke nyte enga og kirsebærblomstene. <3

  • Lev Livet Lett Lokki

   9. mai 2012 at 18:39 Svar

   Av og til virker det som det er det beste, – en får kjempe de gangene det nytter :)
   Flott innlegg du hadde Cath!
   Klem

 3. Hei min venn, det er godt at du koser deg med regndråper og blomstene ute i naturen! Ønsker deg fine og innholdsrike dager i hagen og nærområdet :)

  Varm klem fra meg

  • Lev Livet Lett Lokki

   9. mai 2012 at 19:19 Svar

   Ja ikke sant :) – det er mye glede og skjønnhet i naturen – en blir liksom aldri lei!
   Må du ha fine dager også min venn :)
   Varm klem til deg

 4. Tusen takk for hyggelig kommentar fra deg. Ble helt varm om hjertet jeg. Du fikk meg til å smile ;) Håper formen din kommer snart tilbake. Godt å bare være ute å rusle og ta dagene som de kommer da tenker jeg. God bedring og varme klemmer fra meg.

  • Lev Livet Lett Lokki

   9. mai 2012 at 19:15 Svar

   Så koselig da!!
   Joda det kommer bedre dager, imens tusler jeg litt :)
   Må du ha fine byggedager Marte!
   Klem

 5. Heldigvis så det kommer bedre dager, men jeg vet det er tøft de dagene kroppen og hodet ikke vil. Det er så fint at du kan sette pris på naturen og glede deg over det selv om formen ikke er på topp.
  Ønsker deg god bedring, og sender varme klemmer!

  • Lev Livet Lett Lokki

   10. mai 2012 at 15:27 Svar

   Joda – det kommer alltid bedre dager!
   Heldigvis kan jeg glede meg over mangt og meget, bla naturen – og sannelig også bloggingen :)
   Fine dager til deg Tino, og det er makaløst kost å ha deg tilbake igjen!
   Klem

 6. Hei :) Nå har jeg oppdaget bloggen din, og jeg har lest og lest. Så mye kloke tanker. :) Spesielt har jeg satt pris på alle dine flyttedagbøker. Jeg kjenner selv på savnet og behovet for mere ro, men en flytteprosess fremstår uoverkommelig akkurat nå… Kanskje… ;)
  Ønsker deg en fin dag og jeg vil gjerne følge deg videre her. Camilla

  • Lev Livet Lett Lokki

   17. juni 2012 at 19:50 Svar

   Hai Camilla!
   Varmt velkommen skal du være! – og tusen takk for snille ord :-)
   Og flytting er en stor greie – jeg har blitt sykere, men håper på sikt det kommer seg litt igjen.
   Vi ventet til jeg var på et visst nivå – SÅ slo vi til – men jeg var forberedt på at jeg kom til å bli sykere, det er nesten ikke til å unngå tror jeg.
   Jeg angrer ikke et sekund – vi stortrives her i skogen!
   Lykke til med din prosess, NÅR det passer for DEG :-)
   Klem

Legg inn en kommentar