Jeg har tatt opp sommeren fra fryseren…

Nå ligger sommeren i en skål…

…på bordet her hos oss! Ja, det er greia altså!! For på en dag hvor «tåkedottvær» er ganske beskrivende – så var tiden inne for å ta opp sommeren fra fryseren.

Jeg har tatt opp sommeren fra fryseboksen...I sommer frøs jeg ned roser og noen kvister med jordbærmynte, og jeg var usikker på hvordan dette ville fungere. Med en gang jeg tok opp boksen og vippet av lokket – ja da duftet det vel ikke overveldende sommer og behag.., men etter litt – da rosene og jordbærmynten tinte – DA kom aromaene.

Sommeren på en skål - rose og jordbærmybte

Dette skal jeg gjenta! Og jeg vil teste flere typer blomster, og legge dem i hver sin boks – prøve meg frem og finne min sommerduft… Kanskje skal jeg ta de opp litt tidligere neste gang, mens det er skikkelig vinter ute og ikke bare tåkedottvær. Hmmm – ja det tror jeg blir kost! Å ta opp sommeren må da være en god ide for folk som synes vinteren er ekstra _l_a_n_g_. Kanskje ha flere bokser til og med – en for hver vintermåned…

Sommeren på en skål - dufter himmelsk godt

Kunne du tenkt deg å fryse ned sommeren – og hva ville du eventuelt fryst ned?

Glad mars til dere alle ♥

4 comments on “Jeg har tatt opp sommeren fra fryseren…

 1. Lukt – og kos deg med sommerduftene dine ;) Artig idé! Og snart blir det vår, det er jo 1.mars nå.
  Ha en fin uke, min venn!
  Stor klem fra meg :)

  • Ja, nå er det jo «nesten» sommeren… så neste gang skal jeg ta det opp litt tidligere :) Moro er det med sommer fra fryseren ;)
   Fortsatt fin uke, gode venn!

   Varm klem til deg :)

 2. Så herlig ♥
  Jeg fryser ned rips jeg, som jeg tar opp å koser meg med ila vinteren
  Det gir en god summer feeling hos meg

  I dag fikk jeg noen minutter ute i solveggen
  Det var godt det! ♥

  • Rips er i alle fall sommer ♥ Tror kanskje jeg bør fryse ned litt spiselig også – ikke bare ting å dufte på ;)
   Så herlig du har kost deg i solen – håper du få flere slike stunder!
   Ønsker deg en god kveld :)

Legg inn en kommentar