Jeg er lakkert….

Det tilhører sjeldenhetene at jeg styler negler… Imidlertid har noe kommet over meg og jag har «tatt av» litt da serru… Jeg kan avsløre at tåneglene i år igjen….!!! har fått på Chanel#505  – viskositeten på neglelakken er fremdeles bra, så hvorfor bytte liksom ;-) På fingrene har jeg utviklet meg aldri så lite…

Jeg synes det er så fint med matte negler OG blank neglelakk ytterst – digger den effekten. Chanel MAT TOP COAT funker da prima til dette! Du tar den fargen du ønsker underst (her har jeg brukt Alessandro#363) også legger du et strøk med den matte lakken oppå  – og da får det hele et matt utseende. Når den matte lakken er tørr legger du en stripe blank neglelakk ytterst på neglen. Jeg brukte tape for at stripen ikke skule bli helt svingstang…  Også satt jeg på en aldri så liten negl-hjerte-pynt… Årsak..;  jeg måtte kamuflere en aldri så liten arbeidsulykke… *obsann..*

Jeg har ingen peiling på overlakker – undrerlakker og annet stæs, men anbefaler en titt hos noen av disse for inspirasjon om du liker neglelakkglam! ♥ ~SerendipityCat~  ♥  MY AWESOME BEAUTY  ♥  Joyful-nails ♥

For at det skal SE ut som en har litt neglelakkfeeling…. et aldri så lite stemningsbilde av negler MED blomst *sukk* for tilfellet en skogstjerne.

Så over til en lysere utgave. Essie Fiji#14 – en vakker sart rosa farge. Om du ville hatt den matt hadde du da bare tatt et strøk med den matte lakken over så ville det hele fått det matte uttrykket – denne gangen lot jeg den være som den var…

…helt til jeg trengte et strøk med oppfreshing… Da drysset jeg også over litt glitter slik at det festet seg i lakken – også tok jeg et strøk med blank lakk slik at det hele ble fiksert og jeg ikke fikk glitter over hele linja :-)

Passer perfekt om du skal ut og glitre litt sånn på party! Det eneste som var på party her var jo neglene…!  – jeg derimot lå på sofaen i finfine strikkede dansebukser, leggiser og en myk fin topp OG make-up alà natura… *kremt*  Litt glitter i hverdagen – det gjør seg skal sies – det ble liksom litt fest over kaffilurkdrikkingen ;-)

8 comments on “Jeg er lakkert….

 1. Er påvirket av Cat jeg og, og det er litt moro å hente fram den skjulte jenta i meg! Lakkerte negler, liksom!

 2. Hei!
  Dette var AKKURAT den inspirasjoen jeg trengte nå, for her er det konfirmasjon i dag, og jeg må pynte meg til det! Jeg tar nok ikke helt av i.o.m. at jeg skal ha på meg bunad, men LITT gøy kan man jo ha det! Jeg får ta et dypdykk i baderomsskapet og se hva som skjuler seg der – kanskje en rød Chanel fra bryllupet vårt for 7 1/2 år siden?! Ønsker deg en fin søndag! Klem Cathrine :-)

  • Lev Livet Lett Lokki

   3. juni 2012 at 14:26 Svar

   Åååå så moro – at JEG kunne inspirere på den fronten! Det er storslagent altså :-)
   Håper du får det kosleig i konfirmasjonen – og at du fant noe lekkert – en rød Chanel er sikkert nydelig!
   Fine sommerdager til deg Cathrine!
   Klem

 3. Så fint!
  Kan trenge litt oppfrisking i blandt :-)

  Søndagsklem

  • Lev Livet Lett Lokki

   3. juni 2012 at 18:21 Svar

   Ja av og til trenger en litt glitter og stas ;-)
   Fin søndag til deg Sigrid!
   Klem

 4. Lekkert! Må innrømme at neglene mine trenger både lakk og pleie *kremt*
  Takk for inspirasjon og tips!
  Klem T

  • Lev Livet Lett Lokki

   4. juni 2012 at 18:36 Svar

   *ler* sånn er det stort sett med meg også!
   Imidlertid er det festlig å glitre litt innimellom – selv om det bare er på neglene ;-)
   Klem til deg Tino!

Legg inn en kommentar