En inspirerende kalender i bokform ♥︎

Jeg har sett flere omtale denne nydelige kalenderen

og rent estetisk fanget Drömkalenderen min oppmerksomhet med en gang. Jeg er vel litt over gjennomsnittet begeistret for vakre ting som oppfordrer til ordning och reda… så jeg var ikke sen om å kjøpe en selv.

En vakker kalender ~ Drömkalendern

Dette er en kalender som går over 12 måneder. Hvilken måned du starter med spiller ingen trille, så min første måned blir OKTOBER. Som navnet tilsier ~ Drömkalenderen ~ så er dette en kalender som skal hjelpe til med å bli bevisst ens drømmer – og nå dem.

En kalender med nydelige detaljer

En starter med å tenke gjennom hvor en er om ti år… Et langt perspektiv, men jeg synes det er givende å fabulere om mulighetene der fremme. Og flere ganger i livet har jeg satt meg langsiktige mål, som der og da virket umulige å nå, men som jeg faktisk nådde. Et steg om gangen – det tar en i det minste fremover 😉

Det virker kanskje litt stort – å nå drømmene… Men drømmer kommer i mange størrelser og varianter og ingen drøm er for stor eller for liten. Og med daglige påminnelser og delmål – så er drømmene mulige å nå.

En vakker kalender trenger et lekkert bokmerke

Så jeg starter oktober med å konkretisere noen mål. Det skal bli spennende å avstemme neste oktober… Men det jeg gleder meg mest til er den daglige prosessen – selve veien jeg må gå for å nå drømmene.

En kalender og en notatblokk som matcher - olala - blir SÅ himla begeistret!

Og selvsagt «måtte» jeg kjøpe den lekre notatblokken som matcher! Jeg blir jo litt het i bollekjakene av slike detaljer, men jeg håper det er noen som kjenner seg igjen 😉

 

Her regner det så og si vannrett i dag, men da er det ekstra vidunderlig å sitte inne i varmen med en kaffilurk… den smaker himmelsk godt skal sies!

Fin oktoberstart på dere alle sammen 

 

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.