I min hage akkurat nå ~ HVITVEIS

Hvitveis er et av de skjønneste vårtegnene jeg vet om.

Plutselig smiler de til meg fra skogbunnen – og nå helt på tampen av blomstringen har jeg plukket med meg noen for å ha i en vase. Vi har en liten plass i hagen hvor de kommer hvert år, og gjensynet er alltid like gledelig.

Hvitveis på bordetDet er så vidunderlig å sitte ute i hagen og høre fuglene synge og se alt som springer ut.., bjørka, blomstene og skvallerkålen..!… ;)

Lillebror og jeg koser oss i paviljongen. Kjærligheten har satt på taket for sesongen, og tatt frem utemøblene. Også har vi kjøpt nytt teppe. Finfint uteteppe som det til og med kan snø på… Lillebror elsker å ligge her i skyggen, og ekstra stas er det når det er noe nytt å ligge på ;) Jeg sitter også i skyggen – og lar solstrålene treffe mine bare føtter.

Hvitveis på Lillebror

At tilfeldighetene skulle ha det til at den ene hvitveisen blåste ned og landet på hodet til Lillebror var nå bare nydelig. Jeg elsker slike øyeblikk 

 

Hvitveis på kaffilurkkoppenMed hvitveis på bordet og nytrukket kaffilurk i hvitveiskoppen, så kjenner jeg på en lykke akkurat nå. Og enda kosere blir det når Kjærligheten kommer – og vi tre kan sitte her og kose oss sammen så lenge vi «gidder»

Jeg ønsker dere alle ha en knakende god helg!

4 comments on “I min hage akkurat nå ~ HVITVEIS

  1. ÅÅÅÅÅ så kost Charlotte, får veldig god vårstemning av dette. Og så herlig at du er «pittelitt» bedre og kan være litt aktiv igjen. Mammaen din er veldig glad i deg, Lillebror og Kjærligheten

  2. Herlig! Kvitveis er barndomsminner og det fyrste teikn til vår. Ute er det nesten mørkt, men fuglane syng. Det er også eit vakkert teikn på at sommaren snart bankar på døra.
    Kanskje smart å prøve sove litt ..

    Vårklem

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.