Hvite tulipaner du liksom…

Jeg tror det er en eller annen som har hatt det litt moro på jobben. En blomster-løk-sorterings-arbeider, (om det er en maskin eller ikke) har tulla litt med meg…

I høst plantet jeg løker – for første gang i denne hagen, og når sant skal sies har jeg ikke vært den ivrigste løksetteren tidligere heller, så erfaringen er skranten på dette området. Imidlertid skulle det hele bli et hvitt skue, men mine ferdigheter har dyrket frem en stakkars GUL tulipan… Hva skal man si om slikt?

Tidligere i vår dukket det opp hvite snøklokker og hvite perleblomster – helt etter planen, men tulipanhistorien – du makaløse – en aldri så liten fiaskos komplementalos der altså… Og jeg som liksom skulle skaffe meg den hvite drømmehagen…

Nåvel, en kan jo ikke gi opp! Ei hjelper det å tute en tåre eller fem. Nei, – en får utvikle sine løkferdigheter, lese seg opp og ta ny løksats til høsten. I mellomtiden får jeg glede meg over den ene gule tulipanen. Den er vakker den og!

13 comments on “Hvite tulipaner du liksom…

 1. En er bedre enn ingen, men det der høres kjent ut.
  Jeg satte en hærskare med fargeglade tulipanløk i fjor høst, i den tro at hagen skulle boltre seg i fargeprakt. Alt ble rødt, men det ble i hvertfall fler enn en. Lurer på om vi blir lurt?!

  • Lev Livet Lett Lokki

   20. mai 2012 at 14:46 Svar

   Det er en trøst at det er fler enn meg som opplever det ;-)
   Men jeg synes det var litt stusselig uttelling… gulfargen kan jeg ikke ta skylden for, MEN vekstforholdene… *kremt* der MÅ jeg ha gjort noe gæli… ;-)

 2. Den gule tulipanen er jo vakker som en sol! :)

 3. Kanskje en mutert tulipan? ;) Men fin var den! Ellers var det kjempefine hvite blomster du har skaffet deg – nydelig! Lykke til med videre hagearbeid – nå blir det vel ordentlig vår hos deg, her var det (nesten litt for) varmt i dag :)

  Klem fra meg :)

  • Lev Livet Lett Lokki

   21. mai 2012 at 11:53 Svar

   Ja litt tullball har hendt i alle fall ;-)
   Og nå ser det ut for at solen har kommet for å bli noen dager 8-)
   Må du ha en herlig uke Sylke!

 4. Hihi, den var nå uansett vakker da!
  Ønsker deg en herlig uke!
  Klem T

 5. Kjære Lokki! Helt enig med deg; den tulipanen var virkelig vakker, den! Kjenner meg godt igjen når det gjelder prøveprosjekter – det blir ikke helt «etter boka» bestandig. Men da får man gjøre som deg – glede seg over det man har;o)))
  Skjønner ikke at du skal bli avbrutt når du kommenterer! Skjer det bare i min blogg? Hmmm, dette må jeg finne ut av – vil jo absolutt ha med deg, kan du skjønne;o))) Si gjerne ifra om det gjentar seg. Bruker Live Writer når jeg lager innlegg. Var tidligere litt problematisk,men har funket nå. Kan det ha noe med det å gjøre?

  Ønsker deg en strålende uke, vennen. Nå skinner solen endelig her vest – det skal nyyyytes! Lev Livet Lett, var det en klok person som sa;o))))))
  Klem fra Solveig

  • Lev Livet Lett Lokki

   22. mai 2012 at 10:10 Svar

   Snille gode du – nå ble jeg varm om øra og riktig glad!
   Ja du kan lyse opp dagen for folk :-))
   Det med kommentaren regner jeg med var noe engangs greier , jag har aldri opplevd det før, – jeg prøver igjen vet du :-)
   Og ja de løkene *ler* jeg har ikke grønne fingre altså :-P – synes det er moro, men må ha de mest hardføre av de hardføre – DA overlever de fleste ;-)
   Må du ha en herlig uke Solveig – og igjen – TUSEN TAKK FOR NYDELIGE ORD!
   Klem

 6. Nydelig gul tulipan og som alltid nydelige bilder.
  Jeg plantet også nærmere 20 hvite tulipaner for første gang.
  De er så flotte, men de er lysegule og slettes ikke hvite.
  Ønsker deg fine maidager, Lokki.
  Klem Mette

  • Lev Livet Lett Lokki

   23. mai 2012 at 11:31 Svar

   Snille du :-)
   Og en får visstnok ta imot det som kommer opp av jorden – og ikke tro det kun kommer disse hvite ;-)
   Fine er de lell som du sier!
   Klem

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.