Høsten – en uutholdelig årstid – eller?

Høsten – er en årstid jeg har et inntrykk av ikke så himla mange liker..,

høsten er liksom monsteret som tar sommeren vekk og gjør livet ille…

Jeg har et utgangspunkt, at samme hvilken årstid det er – så fokuserer jeg på det som gir meg gleder. Jeg gjør noe med det jeg kan påvirke – nemlig hvor jeg velger å ha fokuset mitt. Og jeg retter oppmerksomheten mot de tingene som oppleves positivt for meg.

Jeg håper jeg kan inspirere flere til å finne saker å sette pris på ved høsten – slik at også den årstiden kan gi mer enn den tapper. Livet skal da være fint å leve!

Vakre ord om høsten

Høsten…

Det viktigste er jo å lete etter hva en selv synes er koselig – og gjøre mer av det. Jeg kan fortelle hva jeg gjør – så kanskje noen ideer dukker opp….

 Jeg elsker store, varme strikkede gensere og lange cardigans. Og bestiller gjerne en ny.., om jeg finner noe som faller i smak – og det gjør jeg jo alltid 😉   Så elsker jeg å tenne stearinlys – og når det er dunkelt mørkt ute blir det ekstra stemningsfullt inne.    Å tenne i peisen – se flammene danse og høre veden knitre – den beste taffelmusikken om du spør meg…   Kjærligheten og jeg gleder oss til kveldene hvor vi ser på spennende krimserier sammen. Eller sitter i hver vår krok og leser knakende gode bøker.    Å få kjenne seg tørr og varm inne i stua – når det «værer» utenfor – den følelsen er så levende og god.  

Høsten er våt og det regner, men Lillebror og jeg logrer :) Å gå ut for å nille litt med Lillebror, i øspøs regnvær, jeg liker det også jeg – og både Lillebror og jeg logrer 😀  Jeg er også en av dem som elsker å ta av meg hetta – vende ansiktet opp mot regnet – og bare nyte at dråpene treffer huden min.  

Okydoky – ikke alle blir like begeistret over sånt, men greia er å finne hva som begeistrer akkurat deg og så må du gjøre mye av akkurat det.

 

Høsten har så vidunderlig vakre farger

 Fargene – himmelen – og luften om høsten – jeg elsker det. Om en stopper opp og bare ser – så er det utrolig vakkert.    Og å tenne bål på en høstdag med vakkert vær, griller mat og drikker noe varmt sammen med folk en liker.    Og apropos mat, de tyngre rettene en ikke orker tanken på om sommeren, smaker supergodt når det er kaldere ute, så alt til sin tid.    Lurkene mine glitrer jo når det er litt kjøligere… Varme kaffilurker, telurker, kakaolurker – jeg hører min indre stemme jodle av begeistring…  

Det er mye å like – bare en ser litt nærmere etter…

Peiskos og kaffilurk - det er høsten sin det ;)Jeg pleier å være ekstra raus mot meg selv de årstidene jeg opplever tyngre å komme meg gjennom. Slik at livet ikke blir så mørkt og tungt. Jeg opplever så mye trivsel og glede ved å gjøre mer av det jeg liker. Aktivt lete etter hva som kan være fint akkurat i dag. Akkurat nå.

Og nå begynner det – høsten er her 

2 comments on “Høsten – en uutholdelig årstid – eller?

  1. Jag ÄLSKAR hösten! Utan tvekan min bästa årstid!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.