Gratulerer med dagen!

I dag er det 17. mai, GRATULERER med dagen – alle dere fine lesere!

I dag tenker jeg det er mange spente kropper, både små og store! Og jeg håper inderlig at alle får en fin dag.

Gratulerer med dagen!

Her i skogen blir det stille og rolig, bare Kjærligheten, Lillebror og meg. Men vi har tatt opp noen 17. mai-pannekaker fra fryseren – som jeg laget på samme måte som blondepannekakene. Jeg bare skrev 17. MAI i en firkant og duttet noen «blonder» rundt – isteden for krusedullene i hjertet, som jeg lagde sist.

Og så blir det en kaffilurk med flagg på! Og om du lurer på hvordan jeg lager slike kaffilurkmaler finner du svaret i denne linken.

En må koses seg litt på en dag som denne og faktisk hadde vi planer om å grille til middag, men det ser ut for å regne bort… Spiller ingen trille, vi finner på noe annet lettvint! Da ønsker jeg deg en nydelig dag og håper du får en flott feiring – om det er ute i mylderet eller hjemme i godstolen!!

GRATULERER med dagen!

Legg inn en kommentar