En hage kledd i snø – det er lykke det.

Med januar kom vakker snø…

…og hagen ble hvit – hælledussen så nydelig det er! Jeg er veldig glad i alle årstidene og setter utrolig stor pris på vekslingen mellom dem. Og når det blir skikkelig vinter med kuldegrader og snø – ja da koser jeg meg. Så da snøfnuggene dalte sånn dansende ned, med solen strålende i bakgrunnen – da kjente jeg på en lykke.

1701__www.levlivetlett.no_05_54_1.jpg

1701__www.levlivetlett.no_05_56_2.jpg

Knallblå vinterhimmel med noen lette skyer som nesten sto stille…

1701__www.levlivetlett.no_05_02_4.jpg

Og alt som har dette florlette snølokket på seg.., en bli fascinert.

1701__www.levlivetlett.no_05_06_6.jpg

Så å tusle rundt i hagen skal jeg si gjorde godt. Jeg har fått flere runder med oppkast og magedingel – og den svineinfluensaen henger veldig i – så starten på dette året har vært særst pjuskt. MEN da jeg orket å tusle litt rundt ute og trekke inn kjølig, frisk luft – ja akkurat da syntes jeg øyeblikket var vidunderlig.

1701__www.levlivetlett.no_05_02_1.jpg

Og fine pausekrakken min, med et teppe av snø. Ja – litt kaldt for umpan å sette seg der akkurat da, men du store verden så hjertesukk-vakkert det var å bare stoppe opp og titte på den.

Jeg har forstått at veldig mange har vært og er syke nå. Så om akkurat DU har fått noen runder håper jeg du er på bedringens vei ❥ Om ikke – RIKTIG GOD BDERDING ❥

4 comments on “En hage kledd i snø – det er lykke det.

 1. Så koselig med flere «parkbilder» fra deg! Snøen har vært etterlengtet her også, vi fikk endelig litt snø i disse dager. Da snøen satte seg og det ikke var så isete på stiene (selv om isen ligger under og man må passe litt på), var det deilig med en skogstur mellom snøkledde trær. Det var jo mer et melisdryss, men veldig fint :D

  Fortsatt god bedring, håper formen er stigende!

  Stor klem fra meg ;)

  • Lev Livet Lett Lokki

   11. januar 2017 at 12:31 Svar

   Ja, ikke sant det blir så lyst og vakkert med det melisdrysset ❥ Og sannelig skal en være forsiktig med sånne ispartier godt skjult under det vakre hvite… det er fort gjort å gå litt mer i spagaten enn man normalt evner… aua ;)
   Kos deg!

   Stor varm klem til deg :)

 2. Her i huset har vi heldigvis holdt oss friske, bank i bordet, så jeg håper det fortsetter sånn. Og snø har vi også fått, så nå håper jeg vi får oss et par turer ut i helgen sånn at vi får nyte snøen før den forsvinner igjen. Det er meldt regn over helga, og det er jo typisk for oss som bor ved kysten. Håper du blir frisk og rask igjen snart, stor klem <3

  • Ja det været kler seg i ny drakt hver dag. Her ble det bart igjen for igjen å bli helt hvitt ❥ Det er vakkert med denne snøen og jeg håper du får kost deg med en skitur eller flere!
   Ser ut for at svineriet avtar og det er godt at de symptomene slipper taket!
   Stor klem ❥

Legg inn en kommentar