Det regner…

Jeg liker regnvær! Storslagent! Jeg elsker når det pisker på ruta og jeg sitter her tørr og varm med kaffilurken og bare nyter uværet – innenfra… Nå har det seg slik at Kjærligheten har tatt seg av å lufte de tobente, da jeg er litt småskrukkete i formen.

Hva jeg imidlertid IKKE liker – er at favorittparaplyen min kommer flagrende gjennom luften i en fisende fart rett utenfor vinduet mitt… Du milde karamell – og jeg vet jo hvem som har lånt den… og liksom satt den til tørk der ute det  stormer paraplyer! – bokstavelig talt denne dagen…

Da Kjærligheten satt opptatt i en jobbtelefon måtte jeg dingle ut i dette stormværet for å redde min kjære venn; paraplyen! Den hadde kilt seg fast og lå og flakset i stormværet  – jeg kan si det sånn; en er ikke kledd for regn om en tar den over hue nå!

6 comments on “Det regner…

 1. :) Jeg måtte jo le av beskrivelsen din – godt du fikk reddet din kjære venn :)

  Varm klem fra meg!

  • Lev Livet Lett Lokki

   11. mai 2012 at 14:12 Svar

   *ler* ja det blir litt komikk i hverdagen her – i alle fall når du er gift med en kar som Kjærligheten :)
   Fin helg til deg Sylke!
   Klem

 2. *S* – paraplyer skal man ta vare på – de forsvinner i grunnen fort.
  Jeg ble i rent regnværsgodt humør av å lese innlegget ditt, og det var jammen greit. Etter å ha kjørt 25 mil i tåke og regn med en bil som stadig sa fra at det manglet luft i dekkene, var det fint å få smile litt :-) Takk, takk.
  Så dumt at studien er utsatt. Jeg tenkte på deg da dagsrevyen viste et lengre innslag om den vellykkede prøvemedisineringen for en stund siden. Fantastisk for dem om opplevde bedring. En ung jente hadde fått livet tilbake. Vi får krysse finger og tær for at de hoster opp midler og velvilje.
  En god dag til deg fra Liv
  – som forresten akkurat er ferdig med boka Fornemmelsen for slutten av Julian Barnes. Det er en liten bok, 185 s., med en stor fortelling. Forfatteren er engelsk, og boka er veldig engelsk. Full av fine setninger og undertatements. Hovedpersonen Anthony er blitt en eldre mann og ser tilbake på livet, valgene han tok, og feilene han gjørde. Her er begjær og svik, levd liv og misfoståelser. Velskrevet og sterk. Vinner av Booker-prisen. Altså en liten bok, men man kan bruke god tid på mange av setningene.

  • Lev Livet Lett Lokki

   11. mai 2012 at 14:18 Svar

   Så hyggelig at man får spre litt glede :-)
   Seriøse studier er viktige før behandlinger settes igang.
   Ofte blir det for mye synsing… Men forskning koster, det tar tid – vi får smøre oss med tålmodighet.
   En dag tror jeg at vi får oppleve å få, om ikke helbredende behandling, så i det minste symptomlindrende behandling, slik at en kan være mer aktiv. Drømmene har jeg, håpet har jeg!
   Og takk for boktips! Settes stor pris på!!
   God helg til deg Liv
   Klem

 3. Tenk, her satt jeg og var så inderlig lei regn og vind. Men du fikk frem smilet med innlegget ditt. Takk!
  Jeg tror ikke menn har det samme forholdet til paraplyer som oss damer.
  Nei, nå skal jeg fyre opp i peisen og ha en god kopp med varm sjokolade. Hvem skulle tro at det er blitt en vane i mai måned. Nå er det bare å håpe at det snart kommer sol og varmere vær, for det fortjener vi.
  Håper det går bedre med deg.
  Ønsker deg gode dager og en fin helg, kjære Lokki.
  Stor klem

  • Lev Livet Lett Lokki

   13. mai 2012 at 14:18 Svar

   Du så moro! Liker alltid når folk smiler :-D
   Og vet du, jeg måtte i fyre i peisen jeg også – det var så kjølig atte, men du så trivelig det er med fyr i peisen!
   Idag er det strålende sol – litt kaldt, men ut å nyte nå altså!
   Jeg nyter det jeg kan – og finner gleder hver eneste dag – selv om formen er skrukkete og slapp, må si jeg er blitt kanongod på det der :-)
   Fine dager til deg Mette!
   Klem

Legg inn en kommentar