En blomsterpotte til blomsteroppsatsene mine

Nå har jeg endelig funnet en blomsterpotte…

…jeg skal ha til å sette opp egenlagde blomsteroppsatser i. Og det synes jeg er så himla praktisk – å ha en som passer til alle anledninger! Jeg har vært på utkikk en lang stund, for jeg ville ha en med litt størrelse, samtidig som den ikke var for pompøs og gigantisk – pluss noen andre kriterier… ;)

Blomsterpotte til blomsteroppsats

Det er visse egenskaper jeg synes er praktisk at en slik blomsterpotte har:

 • at den er vanntett! (for det er sabla tråkig å få en vanndam på bordet!)
 • at den er i et materiale man ikke ser gjennom (slik at oasis og annet «bunnmiddel» ikke synes)
 • at den har en viss høyde slik at man får skjult alt og kan vanne uten at vannet finner veien ut over kanten…
 • at den passer din stil
 • og som nevnt over – at den kan brukes året rundt – til alt!

Blomsterpotte til blomsteroppsats

Jeg har valgt en som er ganske så rustikk, men allikevel stilren og elegant – og det passer .p.e.r.f.e.k.t. :) Den har en oval form og er 45 cm lang og 14 cm høy. Det synes jeg er passe. Den er heller ikke så bred i bunn – ja den er rett og slett helt perfekt for mitt bruk.

Blomsterpotte til blomsteroppsats

Denne vil kle en juleoppsats like mye som en vakker, vårlig blomsteroppsats… Jeg tror jeg må lage en sånn vårlig en… Det blir jomfruoppsatsen det da. Hmmm – jeg får tenke litt på hva jeg vil bruke… Men jeg skal i alle fall bruke noen kongler – de synes jeg er så fine! Og jeg har mange fra jeg sanket i sommer. Ja vi får se – jeg gleder meg i alle fall!

Vi kommer plutselig tilbake, blomsterpotten og jeg + noen blomstrende venner ♥ Til da ønsker jeg dere finfine dager – klem fra hu Lokki ♥

3 comments on “En blomsterpotte til blomsteroppsatsene mine

 1. Ja, den var virkelig kjempefin ♥

  Jeg fulgte linken din til konglesamlingen i mai
  og kjente at julehjertet mitt gledet seg ekstra stort over det ♥

  Ha en fin dag! :)

Legg inn en kommentar