Blomsterbukett i ny vase – det er luksus det

En blomsterbukett med friske, nysnittede blomster…

…på bordet – ja det synes jeg gir en skikkelig luksusfølelse. Og får de stå i en en vakker vase, som denne vi fikk til jul, ja da blir det riktig så lekkert. Blomstene står SÅ fint i den. Vasen er virkelig designet for at blomstene kan stå vakkert uten å være bundet opp. De liksom «faller» på plass helt av seg selv. Den store boblen gjør seg så lekkert, og med den store «kragen» på toppen blir den ganske så nobel. Vasen er designet av Finn Schjöll om du lurer.

I min januarbukett er det hvite roser, hvite ranunkler, hvite germini, blå tistler og litt grønt, blant annet eukalyptus. Eukalyptusen er også perfekt å sette i en vase uten vann når den har tørket litt inn – den avgir den nydeligste duft. Jeg brukte den i en lyskrans jeg bandt opp til jul og den holdt seg SÅ fint – avga bare ytterligere med nydelig duft desto mer bladene tørket. Og så synes jeg fargen på bladene er så vakker – en favoritt for tiden skal sies.

Nå skinner solen og det er noen minusgrader ute – deilig! Uværet tok med seg all snø da, så nå er det helt bart her i skogen igjen. Men – forandring fryder!

Vil du se hvordan min januarbukett for 2016 var kan du ta en titt her, jeg kan hinte om at den er litt gråere enn denne… ;) Gode januardager videre, fine venner

4 comments on “Blomsterbukett i ny vase – det er luksus det

 1. Åh, så lekkert! Og tusen takk for de koselige kommentarene du legger igjen hos meg! Jeg blir så fryktelig glad <3

  • Tusen takk, Anette – så trivelig at du synes det! Og selv takk for dine besøk og alltid koselige ord! Og da er vi to om å bli fryktelig glad ❣️
   Fortsatt god helg – klem til deg :)

 2. Du har helt rett, blomstene står veldig pent i denne vasen! Jeg kan nok ikke leve opp til dette med tulipanene mine som står i en (for trang) blomstervase av keramikk, med stengler som har vokst i høyden og blomsterhoder stikkende ut i alle retninger. :D Ha en fin uke!

  Klem fra meg ;)

  • Haha – ja tulipaner vokser veldig! Fra å være en tett liten bukett til å plutselig strekke seg i alle ulike retninger.
   Må du ha en herlig uke du også, min venn ❥

   Klem fra Charlotte :)

Legg inn en kommentar