* APRIL *

Welcome AprilHver måned har sine flotte særegenheter, de som vi tenderer å lengte etter ellers i året. Så istedenfor å alltid lengte seg til en annen tid – vil jeg starte hver måned med å finne 3 ting jeg vil glede meg over i den aktuelle måneden. Jeg tror det blir en artig øvelse i å være mer i den måneden jeg er i – en litt utvidet form av å være i nuet ;)

 

* V Å R B L O M S T E R *

Jeg vil finne vårblomster – og kanskje plukke med noen og sette de i en liten vase. Beundre de små som trosser en litt frossen velkomst, men som allikevel titter frem og fargelegger bakken og tilværelsen. Det er tydelig å se at folk setter pris på dette vårtegnet, for på sosiale medier har det florert med bilder av skjønne vårblomster. Og kanskje finner jeg en jeg ikke har funnet før ✽ ✽ ✽

 

* P Å S K E N *

I år kommer påsken sent og det betyr at det er mulighet for solrike dager med varmt vårvær. Så, på en solrik påskedag skal jeg sette meg på trappen med en kaffilurk, – og en bok (Maria Parr sin «Tonje Glimmerdal» som visstnok byr på et påskemysterium tålelig for kyllinger i alle aldre… ;) )  Tror jeg må ha med et påskeegg laget av Kjærligheten også, – for da kan jeg nyte og kose meg. (…og JA! Kjærligheten – dette var et hint om at det blir satt umåtelig stor pris på om du lager dine himmelsk gode påskeegg – i år igjen… Puss Puss)

 

* F U G L E S A N G *

Når fuglene begynner å synge – DA er det vår! Og i år skal jeg lære meg hvem som synger hvilken sang. Ja, jeg starter i det små og vil først lære meg hvordan Svarttrosten [Koltrasten] synger. For å finne ut hva en skal høre etter hjelper det godt å se filmsnutten til Anne på Moseplassen. Her hører du Svarttrosten synge, og du får også se hvordan både hannen og hunnen ser ut – så snurr film og bli med på moroa ;)

Er det noe spesielt du liker ved April?

4 comments on “* APRIL *

 1. Ønsker deg en flott april

 2. Så lurt å sette seg slike fokusområder. April har alltid vært en av mine favoritter, kanskje fordi jeg er ekstra glad i våren og liker å ha ting fremfor meg. April er også, etter min mening, en måned man har mindre forventinger til ifht til vær og temperaturer. Man blir glad og takknemlig for litt sol og alt som måtte spire og gro. Sommermånedene syns jeg derimot sjelden leverer, kanskje fordi man lengter for mye dit? Til varme dager som ikke nødvendigvis kommer og til idyll som ikke alltid innfrir. Jeg velger meg april. Jeg håper du har en god en!

  • Lev Livet Lett Lokki

   8. april 2014 at 13:17 Svar

   Så fine tanker du har Therese :) Ja April er en måned som alltid har mye forventning ved seg – jeg er så enig med deg.
   April har startet fint – håper du har en god en du også ❥

Legg inn en kommentar