Å lage egne teposer er både festlig og enkelt!

Til å lage egne teposer…

… har jeg valgt å bruke en variant hvor du stryker sammen teposen for å fiksere den! Jepp – stryker sammen! Teposene jeg har brukt heter Press & Brew Tea Bags og de bestilte jeg fra HerbAffair. Jeg valgte størrelsen small, da de passer til en kopp. De store teposene, large, passer til tekanner. Du får begge størrelser i pakker med 25, 50 eller 100 stykk.

Å lage egne teposer er utrolig enkeltOg skal en først lage en snerten telurk, ja da synes jeg det er fint å pynte med noe lekkert i enden av tråden… som for eksempel en minikonvolutt med et pittelite kort i :)

For å lage egne teposer trenger du:
 • Press & Brew Tea Bags
 • te i løsvekt
 • skje
 • pynt i bomullstråd
 • strykejern
 • strykebrett
 • et rent håndkle å stryke på
Å lage egne teposer - med strykejern!Og slik gjør du:
 1. Fyll teposen halvfull med te
 2. Pass på at all teen ligger nederst i posen (lengst vekk fra der du skal stryke)
 3. Nå er det tid for å legge enden av tråden ned i poseåpningen
 4. Så forsegler du posen ved å stryke over med et varmt strykejern (innstilt på bomull)
 5. Avkjøl posene helt
 6. Oppbevar dem i en fin boks

 

Å lage egne teposer med minikonvolutt...

Så er det bare å ta opp en tepose, helle over varmt vann, vente 2 – 3 minutter og så nyyyyyyte. Og mens du nyter din lurk er det vel kost å «åpne konvolutten» og lese beskjeden på det lille kortet…

Å lage egne teposer med en søt påminnelse...

Disse teposene er veldig koselig å ha selv, men hælledussen så moro å gi bort! Og hvordan du lager slike supersøte konvolutter kommer i neste innlegg! Det er superenkelt det også – og jeg vil vise deg hvordan – steg for steg!

5 comments on “Å lage egne teposer er både festlig og enkelt!

 1. Koselig gi-bort-idé! Akkurat nå holder jeg også på med te, men uten poser. Både ingerfær og honning, diverse fruktteer og kamille til inhalering, rå hvitløk, alt skal prøves for å bekjempe hostingen… Jeg SKAL synge på lørdag! Selv om det virker litt fjernt akkurat nå…
  Ha en fin uke, min venn. Stor klem :)

  • Nei, makan da! Jeg håper te med tilbehør vil jage avgårde denne hosten din! Jeg krysser ALT hva jeg har min venn! KLART du skal synge på lørdag!! Det er heldigvis enda noen dager til – vi har trua :) Fortsatt god bedring og en stor varm klem til deg!

 2. Så herleg!
  Veldig koseleg :-)

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.