Slik former du egget til et hjerte ❥

Hjerte egg

I februar er det jo flere dager hvor en kan spre litt hjerter og kjærlighet rundt seg – Morsdagen og Valentinsdagen for eksempel – eller så passer igrunn hvilken som helst fin dag til å spre litt kjærleik   Her har jeg laget spiselige hjerter – pumpernikkelbrød presset ut med en hjertepepperkakeform, og kokte egg formet  til hjerter ❥  For å lage hjerteformet egg trenger du følgende…

Dette trenger du for å lage et hjerte-egg

Et egg – som hardkokes, en pinne (jeg brukte en spisepinne), 2 litt store og kraftige strikker, og kartong med litt hold i (ca str 10 x 25 cm) – også bretter du kartongen på langs – slik som vist på bildet.

Slik former du et egg til et hjerte

Slik plasseres egget i kartongen og slik må det ligge til det blir helt kaldt – og da har det *HOKUSPOKUS*  fått fin hjerteform Da gjenstår det bare å servere hjerteegget til den en vil gi litt kjærlighet :)

 

13 comments on “Slik former du egget til et hjerte ❥

 1. Så smart! Det skal jeg vise yngstejenta når hun kommer hjem i morgen. Hun er veldig glad i harkokt egg på skiva, og liker at maten ser pen ut også :)

  Ønsker deg en god lørdagskveld! Jeg skulle male en dørlist mens huset var «hundefritt» i helgen, men OL og sofaen «tok» meg, så får prøve i morgen istedet ;)

  Klem Linnette

  • Lev Livet Lett Lokki

   8. februar 2014 at 20:02 Svar

   Så moro – ja det er velig enkelt og blir jo ganske fint :)
   En rekker ikke alt Linnette, forstår godt at sofaen «tok deg», moro med fantastiske OL-resultater – heiiiia!!
   Lykke til med evt. malejobb i morgen :)
   GOD HELG gode venn :)
   Klem

 2. Tror det blir hjerteformede egg på kveldsmaten til fineste mannen på kveldsmaten i dag. Det var jo bare såå søtt <3 Da vet jeg hva dagens prosjekt blir; masse handleliste med egg, ansjos og rugbrød, masse hvile også selve piece de resistance :) Takk for super tips fra min absolutte favorittblogger :) Full av kloke ord og gode ideer :)

 3. Ps. Beklager rotete språk, men skodda har inntatt dalstrøka innafor om dagen ;) Ikke en sjel vil tro på at jeg har tilbrakt atskillige år på høyskole og universitet altså… Pinlig :((

  • Lev Livet Lett Lokki

   11. februar 2014 at 20:37 Svar

   Takk fine du for varm tlbakemelding – og jeg forstår så godt hva du mener når «skodda har inntatt dalstrøka innafor» – for en herlig beskrivelse! Jeg forstår vet du, både at du er en klok kvinne med mye visdom og god evne til å uttrykke deg. Også kjenner jeg meg igjen hvor skrukkete det blir i toppetasjen når skodda inntar dalstrøka innafor ;) TAKK for dine gode kommentarer – jeg setter stor pris på de :) God hvile og alt god til deg!!

 4. Hei søte du,
  så innmari koselig at du deltar på giwe away hos meg! Den boken fra Tonerose Design er bare EEEELSK! tvi tvi!

  Det trikset er helt genialt!

  Happy Lille Lørdag til deg!
  Her er det null på tapeten for en gang skyld – sååå digg!
  klemklem

  • Lev Livet Lett Lokki

   13. februar 2014 at 10:26 Svar

   Ja jeg håper virkelig jeg har vinnerlykke denne gang :) *krysseralthvajeghar* ;)
   Håper du hadde en fin Lille Lørdag – og at resten av uken blir like god ❣
   Varm klem til deg ❥

 5. Hei på deg!
  Ja, dette passet jo perfekt nå foran alla hjertans dag! Tusen takk for tipset! Jeg har sett Claes Ohlsson har former til å steke egg i, så det hadde jeg tenkt å skaffe meg!

  Ønsker deg en flott dag, og en fin Valentines dag i morgen!

  Klem Cathrine :-)

  • Lev Livet Lett Lokki

   13. februar 2014 at 10:30 Svar

   Ikke sant – ja så jeg måtte øve litt da vet du – før den «store» dagen ;)
   Lykke til med eggstekingen – jeg har slike hjerteformer i metall, men de var det smart å smøre inn med olje langs kantene – for egget satt seg fast uten. Og da var det ikke akkurat hjerteformet kan du si ;) De blir veldig søte og gjør seg godt på tallerken når formen er der ❥
   Lykke til og fin Valentinsdag til deg også Cathrine ❣

 6. Så lurt! Takk for tipset. Jeg syns det er flott når man kan lage ting av ting man allerede har i huset.

Legg inn en kommentar