Følg Lev Livet Lett med bloglovin´

bloglovin

Bloggvenner vil jeg gjerne ta vare på! Og da jeg flyttet bloggen var det litt pes å få med seg Google Kontaktnettverk sin Følger-gadget… Dessverre har jeg hatt mye konfigureringsproblemer med den, derfor måtte jeg fjerne den.

Ønsker du å følge meg og kaffilurken videre kan du nå trykke på min bloglovin´ TAB litt ned til høyre på bloggen (lik den over) og du  Follow my blog with Bloglovin

 ♥ Vi blogges ♥

 

4 comments on “Følg Lev Livet Lett med bloglovin´

 1. Leste at det ville bli vanskelig med Google Kontaktnettverk for dem som ikke bruker blogspot. La deg til igjen i leselisten min og det gikk bra. Heldigvis, jeg vil jo ikke gå glipp av innleggene dine.
  Klem

  • Lev Livet Lett Lokki

   13. mai 2012 at 14:15 Svar

   Fint fint å høre at du tar meg med!
   ja det var litt dumt at det ble litt tullball, men sånn er det – noen ganger må en gjøre forandringer…
   Vi blogges!
   Klem

 2. Hei
  Tusen takk for superhyggelig melding på bloggen min. Den får meg sikkert til å smile hele helgen. Søt du blogg du har, må titte mer:)

  • Lev Livet Lett Lokki

   13. mai 2012 at 14:21 Svar

   Du er enestående dyktig, og det siste prosjektet – oioioi – tar helt pusten fra meg altså :-D
   Lykke til! Jeg kommer til å følge med !!
   Fine dager til deg!
   Klem

Legg inn en kommentar